error!!! Napisano 9 Maja 2006 Zgłoś Napisano 9 Maja 2006 Szukam mieszkania, pokoju lub domku w Cape May. Przyjezdzam na poczatku czerwca i nie mam gdzie mieszkac. Jezli ktos ma juz zalatwione mieszkanie, a ma jeszcze 2 wolne miejsca to prosze dajcie znac.
Pistol Napisano 9 Maja 2006 Zgłoś Napisano 9 Maja 2006 Error a kiedy lecisz. JA mam domek w North Cape May ale nie wie m jak z miejscem bo to załatwia pracodawca
error!!! Napisano 9 Maja 2006 Autor Zgłoś Napisano 9 Maja 2006 A dokladnie w jakim miejscu macie domek? Cabin City Motel??? jak tak to troche daleko do mojej pracy, ale tak czy inaczej napisz gdzie macie ten domek. POzdrawiam.
Pistol Napisano 9 Maja 2006 Zgłoś Napisano 9 Maja 2006 Domek mamy mniej więcej w środku North Cape May. Dokładnie to w okolicy skrzyżowania Bayshore rd i Townbank. Zobacz sobie na google erth
error!!! Napisano 9 Maja 2006 Autor Zgłoś Napisano 9 Maja 2006 Dziekuje wam bardzo ,ale dla mnie to jednak troche za daleko. Pracuje na Washington Mall (po drugiej stronie) i dojazd do pracy bylby istna udreka- dwa mosty.... na rowerze nie za przyjemnie szczegolnie ze bede pracowala codziennie do okolo 23! Szkoda:( mam nadzieje ze jeszcze cos znajde. Jak cos to sie zgadamy i moze na jakies piwko w Cape May do UglyMug wyskoczymy:) Z tego co pamietam to chyba we wtorki albo w czwartki sa imprezy dla Polakow:)) Pozdrawiam, papap:)
Pistol Napisano 9 Maja 2006 Zgłoś Napisano 9 Maja 2006 ooo są jakieś imprezy dla polaków. to może być ciekawie. napisz coś więcej o tych imprezach i o tym miejscu
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.