error!!! Posted May 9, 2006 Report Posted May 9, 2006 Szukam mieszkania, pokoju lub domku w Cape May. Przyjezdzam na poczatku czerwca i nie mam gdzie mieszkac. Jezli ktos ma juz zalatwione mieszkanie, a ma jeszcze 2 wolne miejsca to prosze dajcie znac.
Pistol Posted May 9, 2006 Report Posted May 9, 2006 Error a kiedy lecisz. JA mam domek w North Cape May ale nie wie m jak z miejscem bo to załatwia pracodawca
error!!! Posted May 9, 2006 Author Report Posted May 9, 2006 A dokladnie w jakim miejscu macie domek? Cabin City Motel??? jak tak to troche daleko do mojej pracy, ale tak czy inaczej napisz gdzie macie ten domek. POzdrawiam.
Pistol Posted May 9, 2006 Report Posted May 9, 2006 Domek mamy mniej więcej w środku North Cape May. Dokładnie to w okolicy skrzyżowania Bayshore rd i Townbank. Zobacz sobie na google erth
error!!! Posted May 9, 2006 Author Report Posted May 9, 2006 Dziekuje wam bardzo ,ale dla mnie to jednak troche za daleko. Pracuje na Washington Mall (po drugiej stronie) i dojazd do pracy bylby istna udreka- dwa mosty.... na rowerze nie za przyjemnie szczegolnie ze bede pracowala codziennie do okolo 23! Szkoda:( mam nadzieje ze jeszcze cos znajde. Jak cos to sie zgadamy i moze na jakies piwko w Cape May do UglyMug wyskoczymy:) Z tego co pamietam to chyba we wtorki albo w czwartki sa imprezy dla Polakow:)) Pozdrawiam, papap:)
Pistol Posted May 9, 2006 Report Posted May 9, 2006 ooo są jakieś imprezy dla polaków. to może być ciekawie. napisz coś więcej o tych imprezach i o tym miejscu
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.