koko Napisano 9 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 KARINO POMOCY wróciłam z USA 4 lutego powrót zaplanowałam a w zasadzie już wykupiłam bilet na czerwca czy z mogą mnie spotkać nieprzyjemności na granicy ?/przy odprawie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciopa Napisano 9 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Nie no z Tobą to jak w tym kawale : "boję się lodówkę otworzyć żeby przyadkiem i tam Lenina nie zobaczyć". Myślę, że 1 post by w zupełności wystarczył, a tak zniechęcasz ludzi do siebie .... Swoją drogą - jedziesz na wizę turystyczną, byłaś turystą 5 miesięcy - teraz po 4 miesiącach chcesz znowu wjechać do USA .... rozumiem że wygrałaś w toto-lotka bądź masz bogatych rodziców/męża/sponsora bo w innym wypadku przeciętnego Polaka turystę nie stać by było na taaakie długie wakacje ;-) (poprostu sugeruję zdrowy rozsądek) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rypson Napisano 9 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Sa dostepne takie scenariusze: 1. bez zadnych problemow poprostu jedziesz i nic sie nie wydazy 2. Na granicy dostaniesz 3 pytania wiecej i nikt nie wniknie w to co robisz... 3. Na granicy Dostaniesz wize krocej niz na 6 miesiecy 4. Wezma cie na rozmowe w pokoju zwierzen z oficerem emigracyjnym 1: 50% 2: 45% 3: 4% 4: 1% takie masz szanse na dany scenariusz bez obaw raczej bym powiedzial chyba ze sciga cie wymiar sprawiedliwosci usa lub polski... masz wazna wize, masz wszystko ok w papierach wiec nie martw sie.... czasami ludzie jada na swieta do polski bozego narodzenia a zaraz po sylwestrze wracaja... bez obaw.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.