creck Napisano 14 Maja 2006 Zgłoś Napisano 14 Maja 2006 czym motywujecie podanie o przedluzenie sesji? moze byc tylko z powodu "wyjazdu do Usa na program camp caunselors" i zaswiadczenie z organizacji? chcialbym przedluzyc sobie jak najdluzej, najlepiej do ok 20 listopada, nie bedzie to przgięcie? aa i jeszcze pytanko mam niestety w te wakacje praktyki, od razu chce napisac o mozlliwosc odrobienie praktyk za rok, gdy nie zalicze tych praktyk teraz to nie zostanie mi zaliczony semestr, wstrzymaja stype itd? ;/
adrianger Napisano 14 Maja 2006 Zgłoś Napisano 14 Maja 2006 Proponuje isc do Pań z dziekanatu i o wszystko zapytac... no skad ludzie maja tutaj wiedziec jaki jest regulamin twojej uczelni.
jok Napisano 14 Maja 2006 Zgłoś Napisano 14 Maja 2006 nasuwa się inne pytanie, mianowicie dlaczego nie spróbujesz pozaliczać wszystkiego przed wyjazdem, albo chodziaż takiej ilości, żebyś nie musiał przeginać z przedłużaniem sesji... ale co do tego regulaminu to adrianger ma racje, któż to może wiedzieć, skoro nawet nie podałeś uczelni
creck Napisano 14 Maja 2006 Autor Zgłoś Napisano 14 Maja 2006 ok, macie racje z tym dziekanatem a studiuje na politechnice lubelskiej. bede sie staral czesc egzaminow zaliczyc przed wyjazdem, chociaz jeszcze nie wiemczy to sie uda, najciezszy zostawic sobie na koniec pazdziernika/listopad /nie wiem dokladnie kiedy wroce,tazke chcialbym jak najpozniejsza date/. dzieki za odpowiedzi, pozdrawiam
adrianger Napisano 14 Maja 2006 Zgłoś Napisano 14 Maja 2006 Moge Cie pocieszyc i powiedziec ze zawsze mialem "kampanie wrzesniowa" , czy wyjezdzalem do USA czy nie... dasz rade!
Jemko Napisano 15 Maja 2006 Zgłoś Napisano 15 Maja 2006 to jest z podania o urlop dziekański ale powody przecież prawie te same :)mam nadzieje ze cos pomoze Prośbę swoją motywuję planowanym wyjazdem do Stanów Zjednoczonych na okres czterech (bądź więcej) miesięcy, który nastąpi jeszcze przed rozpoczęciem sesji egzaminacyjnej (na początku czerwca). W związku z powyższym nie będę miał możliwości uzyskania niezbędnych zaliczeń (brak obecności na sesji egzaminacyjnej oraz poprawkowej), a także nie będę w stanie podjąć nauki w semestrze zimowym w wyznaczonym terminie – powrót planowany jest na 18 października, jeśli nie uzyskam przedłużenia otrzymanej już wizy. Wyjazd ten jest dla mnie niepowtarzalną szansą na zdobycie doświadczeń i umiejętności, które będą mi niezbędne w przyszłym życiu zawodowym. ps tak wiem, ze wizy J nie mozna przedluzac, ale przeciez dziekan nie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.