Agatt Napisano 15 Maja 2006 Zgłoś Napisano 15 Maja 2006 mam pytanie, jakie dokumenty sa wymagane aby ubiegac sie o wize H1B. Chodzi mi o konkrety. Jesli ktos mógłby mi pomóc byłabym wdzieczna.
radzio Napisano 19 Maja 2006 Zgłoś Napisano 19 Maja 2006 www.prawoimigracyjneusa.com tam sprawdz a jesli chodzi Ci o dokumenty potwierdzajace poziom Twojego przygotowania zawodowego to zalatw wszystko co sie da Brzmi to tak troche zagatkowo :? ale jesli bardzo chcesz to moge na maila Ci wyslac cos bardzo fajnego w formacie pdf, za co musialem niestety zaplacic ale z przyjemnoscia sie podziele informacja za free. Sa to informacje ktore bardzo Ci pomoga i rozwieja wszelkie watpliwosci.
Agatt Napisano 22 Maja 2006 Autor Zgłoś Napisano 22 Maja 2006 super , byłabym naprawde wdzięczna za wszelka pomoc. Mój kontakt aga540@vp.pl
grzes Napisano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Napisano 15 Sierpnia 2006 a moglbys mi tez takie cpos wyslac na maila elektron2@poczta.fm bylbym wdzieczny z gory thx
max1983 Napisano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Napisano 17 Sierpnia 2006 też bym prosił o te informacje na adres chrzunek@interia.pl z góry dzięki
Meister Napisano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Napisano 17 Sierpnia 2006 Brzmi to tak troche zagatkowo Confused ale jesli bardzo chcesz to moge na maila Ci wyslac cos bardzo fajnego w formacie pdf, za co musialem niestety zaplacic ale z przyjemnoscia sie podziele informacja za free. Sa to informacje ktore bardzo Ci pomoga i rozwieja wszelkie watpliwosci. Mysle, ze takie informacje na pewno pomoga kazdemu, kto bedzie chcial sie starac o h1b a takich osob jest na tym forum wiele, dlatego mysle, ze byloby dobrze zagadac z adminem, zeby tego pdf-a wrzucic jakos na forum i przykleic caly ten temat, a przez to unikneloby sie wielu tych samych pytan i rozsylania tego do kazdego chetnego na maile. Tak byloby prosciej, szybciej i chyba mniej klopotliwie dla wlasciciela, ktory jak napisal chce sie tymi informacjami z forumowiczami podzielic. Decyzja oczywiscie w rekach Radzia, no i admina tez. :rotfl2: Pozdrawiam
oliwia83 Napisano 24 Września 2006 Zgłoś Napisano 24 Września 2006 Czesc Wszystkim, Czy ja rowniez moglabym prosic o przeslanie mi informacji dotyczacych H1B(mowa jest tutaj o informacjach w formacie pdf), bylabym bardzo wdzieczna. Sama jestem zainteresowana staraniem sie o wize H1B, i w tej chwili zdobywam informacje. Moj adres to : oliwias@tlen.pl Z gory dzieki za pomoc.
zzztoppl Napisano 24 Września 2006 Zgłoś Napisano 24 Września 2006 Gdybym mogla to tez poprosze o ten plik: zzz-top@o2.pl Chcialabym zaproponowac powstania jakiegos jednego postu lub nawet artykulu na temat zdobywania wizy H1B. Jak caly proces wyglada, na co trzeba uwazac, jakie sa wymagania , jakie mozna napotkac problemy. Wydaje mi sie ze zebranie wszystkich wiadomosci z tego forum w calosc i usystematyzowanie ich pomoglo by wielu osobom.(nie wspominajac o zaoszczedzonym czasie oraz pozbyciu sie sprzecznych informacji) pozdr. zzztoppl
Yuffie Napisano 10 Października 2006 Zgłoś Napisano 10 Października 2006 To ja sie dolaczam i bardzo prosze o ten plik pdf, ju1i@wp.pl! dzieki
ewa103 Napisano 11 Października 2006 Zgłoś Napisano 11 Października 2006 czesc popieram pomysl powstania nowego watku na temat; jak ubiegac sie o wize pracownicza. Jestem rowniez zainetresowana tym tematem Jesli mozecie dzielic sie swoimi informacjami, czekam i z gory dziekuje. Ewa
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.