bobo Napisano 16 Maja 2006 Zgłoś Napisano 16 Maja 2006 SIemka chcialem sie zapytac czy jest jakas ustalona kwota pieniedzy ktora musze miec ze soba jadac do kuzyna na wizie turystycznej ?? ... jak myslicie jak wezme z 300 dolcow to nie bedzie problemow ze za malo ?? ...czekam na odp , jak mozecie to jak najszybciej z gory dzieki PS. Mi sie wydaje ze chyba starczy bo przeciez nie jade jak na W&T na pusto bez domu i ze musze miec pieniadze na utrzymanie tylko jestem turystą i jade mieszkac z kyznem wiec on mnie bedzie sponsorowal przez ten czas a ja moge miec ze soba troszke na pamiątki .... czekam na odpowiedzi ...
monroe Napisano 16 Maja 2006 Zgłoś Napisano 16 Maja 2006 SIemka chcialem sie zapytac czy jest jakas ustalona kwota pieniedzy ktora musze miec ze soba jadac do kuzyna na wizie turystycznej ?? ... jak myslicie jak wezme z 300 dolcow to nie bedzie problemow ze za malo ?? ...czekam na odp , jak mozecie to jak najszybciej z gory dzieki PS. Mi sie wydaje ze chyba starczy bo przeciez nie jade jak na W&T na pusto bez domu i ze musze miec pieniadze na utrzymanie tylko jestem turystą i jade mieszkac z kyznem wiec on mnie bedzie sponsorowal przez ten czas a ja moge miec ze soba troszke na pamiątki .... czekam na odpowiedzi ... Miałem dokładnie 320$ 2 lata temu i dostałem wizę na pół roku. Pozdrawiam
bobo Napisano 16 Maja 2006 Autor Zgłoś Napisano 16 Maja 2006 SIemka chcialem sie zapytac czy jest jakas ustalona kwota pieniedzy ktora musze miec ze soba jadac do kuzyna na wizie turystycznej ?? ... jak myslicie jak wezme z 300 dolcow to nie bedzie problemow ze za malo ?? ...czekam na odp , jak mozecie to jak najszybciej z gory dzieki PS. Mi sie wydaje ze chyba starczy bo przeciez nie jade jak na W&T na pusto bez domu i ze musze miec pieniadze na utrzymanie tylko jestem turystą i jade mieszkac z kyznem wiec on mnie bedzie sponsorowal przez ten czas a ja moge miec ze soba troszke na pamiątki .... czekam na odpowiedzi ... Miałem dokładnie 320$ 2 lata temu i dostałem wizę na pół roku. Pozdrawiam Ale teraz slyszalem sie niby cos zmienilo ? ... wiesz cos o tym ... wiem ze na W&T trzeba miec troszke tych money ale to co innego przeciez niz turystyczna
monroe Napisano 16 Maja 2006 Zgłoś Napisano 16 Maja 2006 Nie wiem, czy coś zmieniło się w tej kwestii. Nie słyszałem i nie sądzę. W każdym bądź razie jeśli ktoś dysponuje jakimiś informacjami na ten temat, to sam byłbym wdzięczny...
STMan Napisano 16 Maja 2006 Zgłoś Napisano 16 Maja 2006 Ktos tu pisal ze wystarczy vise electron pokazac - oni nie wiedza ze to badziewie
bobo Napisano 16 Maja 2006 Autor Zgłoś Napisano 16 Maja 2006 Ktos tu pisal ze wystarczy vise electron pokazac - oni nie wiedza ze to badziewie No ja niestety nie posiadam zadnej karty czy cos takiego ... bede mial z 300 dolcow ale przeciez jade do kogos kto mnie utrzyma da jesc i bede mial dach nad glowa wiec po mi jakis majątek ...przyynajmniej ja tak uwazam ...czekam na dalsze wypowiedzi
rypson Napisano 16 Maja 2006 Zgłoś Napisano 16 Maja 2006 nie ma wymaganej kwoty pieniedzy zeby przekroczyc granice czy otrzymac dluzej lub krocej wize... jedziesz do kuzyna wiec on jest twoim sponsorem
bobo Napisano 17 Maja 2006 Autor Zgłoś Napisano 17 Maja 2006 nie ma wymaganej kwoty pieniedzy zeby przekroczyc granice czy otrzymac dluzej lub krocej wize... jedziesz do kuzyna wiec on jest twoim sponsorem No i kolejny raz dziekuje Rypsonowi za pomoc
minia Napisano 19 Maja 2006 Zgłoś Napisano 19 Maja 2006 Mnie mowiono, ze powinnam miec 500$. Bo oficer bedzie zaskoczony, ze jedziesz turystycznej i masz tylko 300$ ( to wlasciwie nic w USA). Taka moja opinia.
uchol Napisano 24 Maja 2006 Zgłoś Napisano 24 Maja 2006 A może mi ktoś napisać ile najwięcej mogę zabrać kasy do USA??? Czy są jakieś limity??? Trzeba gdzieś to zgłaszać???
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.