Skocz do zawartości

[16.05.06] Osoba z zaproszenia a osoba u ktorej sie zatrzyma

bobo

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

SIemka mam takie pytanie no w sumie 2 ...czy musze miec ze soba na odprawie w USA zaproszenie ?? ... a drugie (w samolocie sie wypelnia taki formularz chyba I-94 jesli sie nie myse ) tam sie wpisuje kto mnie odbierze i gdzie sie zatrzymam ... i chcialem sie zapytac czy bedzie jakis problem jesli wpisze inna osobe ktora mnie odbiera i bede u niej mieszkal niz ta o ktorej wposminalem w Ambasadzie i widnieje na moim zaproszeniu czy to nie ma nic wpolnego ?? ...czekam na odpowiedzi ...:)

Napisano

Raczej nic sie nie stanie, cytujac niejedna osobe tutaj napisze "plany przeciez sie mogly zmienic"

Ale po co chcesz tak robic?

Jezeli zaproszenie dostales od znajomego/rodziny to przeciez nie bedzie problemu z wpisaniem jest adresu, czy nawet numeru telefonu /w razie czego potwierdzi ze jestes ok i wszystko jasne :)/ przeciez i tak ich odwiedzisz /chocby zeby podziekowac za promese/

Odprawe masz na pierwszym lotnisku w usa, przeciez po odprawie mozesz kupic sobie bilet lotniczy gdzie tylko chcesz i lecisz do "cioci" :)

Napisano
Raczej nic sie nie stanie, cytujac niejedna osobe tutaj napisze "plany przeciez sie mogly zmienic"

Ale po co chcesz tak robic?

Jezeli zaproszenie dostales od znajomego/rodziny to przeciez nie bedzie problemu z wpisaniem jest adresu, czy nawet numeru telefonu /w razie czego potwierdzi ze jestes ok i wszystko jasne :)/ przeciez i tak ich odwiedzisz /chocby zeby podziekowac za promese/

Odprawe masz na pierwszym lotnisku w usa, przeciez po odprawie mozesz kupic sobie bilet lotniczy gdzie tylko chcesz i lecisz do "cioci" ;)

SPoczko no wlasnie u mnie sie plany zmienily :) ... ale mysle ze nioe bedzie problemu ;) ... a to zaproszenie wkoncu mam brac czy nie :>

Napisano

Nie musisz miec zaproszenia przy sobie zaproszenie nie jest do niczego potrzebne.... to razz dwaa napisz sobie na kartce imie i nazwisko i adres osoby u ktorej bedziesz mieszkal bo bedzie ci to potrzebne przy wypelnianiu formularza wizowego w samolocie i nie wazne czy podasz osobe prawdziwa czy nie niekt tego nie sprawdza nikt tego nie porownuje do tego co bylo w amabasadzie czy cos... bez obaw nie taki diabel straszny....

Napisano
Nie musisz miec zaproszenia przy sobie zaproszenie nie jest do niczego potrzebne.... to razz dwaa napisz sobie na kartce imie i nazwisko i adres osoby u ktorej bedziesz mieszkal bo bedzie ci to potrzebne przy wypelnianiu formularza wizowego w samolocie i nie wazne czy podasz osobe prawdziwa czy nie niekt tego nie sprawdza nikt tego nie porownuje do tego co bylo w amabasadzie czy cos... bez obaw nie taki diabel straszny....

No dziekowka tez tak myslalem :) ... 3maj sie

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...