pawelkrk2 Napisano 18 Maja 2006 Zgłoś Napisano 18 Maja 2006 niby wychodzilo by na to ze beda to wegierskie linie:) jakie macie opinie i doswiadczenia??w sumie to jeszcze nie slyszalem zeby ktops lecial przez Budapeszte :wink:
monroe Napisano 18 Maja 2006 Zgłoś Napisano 18 Maja 2006 Mogę Ci powiedzieć tylko tyle, że skoro węgierskie to Malev. A Malev używa na międzykontynentalnych tak jak LOT samolotów B767 (chyba w wersji -300). Podobno obsługa porównywalna do PLL LOT, ale ja nie wiem - nigdy nie leciałem Malevem (ani LOTem ).
fifi Napisano 18 Maja 2006 Zgłoś Napisano 18 Maja 2006 Moi kumple lecieli w zeszłym roku i bardzo sobie chwalili-podobno mają kamery zamontowane na samolocie i możesz sobie na bieżąco obserwować lot i lądowanie
floorek Napisano 18 Maja 2006 Zgłoś Napisano 18 Maja 2006 Malev ma chyba lepszą opinię niż LOT? też lecę przez Budapeszt ;]
JacekN Napisano 18 Maja 2006 Zgłoś Napisano 18 Maja 2006 niby wychodzilo by na to ze beda to wegierskie linie:) jakie macie opinie i doswiadczenia??w sumie to jeszcze nie slyszalem zeby ktops lecial przez Budapeszte :wink: Pod Twoim avatarem pisze, ze jestes z Krakowa. Nie szybciej i taniej jest leciec do Frankfurtu i stamtad do Krakowa?
pawelkrk2 Napisano 18 Maja 2006 Autor Zgłoś Napisano 18 Maja 2006 niestety nie wybieram sobie lotu. wiadomo ze prosciej i logiczniej jest leciec w strone usa niz np na poludnie do budapesztu albo w gore przez helsinki no ale co zrobic to na pewna beda te linie Malev bo symbol lotu to MA300.... to ciesze sie ze nikt nie mial zlych przezyc
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.