pawelkrk2 Posted May 18, 2006 Report Share Posted May 18, 2006 niby wychodzilo by na to ze beda to wegierskie linie:) jakie macie opinie i doswiadczenia??w sumie to jeszcze nie slyszalem zeby ktops lecial przez Budapeszte :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
monroe Posted May 18, 2006 Report Share Posted May 18, 2006 Mogę Ci powiedzieć tylko tyle, że skoro węgierskie to Malev. A Malev używa na międzykontynentalnych tak jak LOT samolotów B767 (chyba w wersji -300). Podobno obsługa porównywalna do PLL LOT, ale ja nie wiem - nigdy nie leciałem Malevem (ani LOTem ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
fifi Posted May 18, 2006 Report Share Posted May 18, 2006 Moi kumple lecieli w zeszłym roku i bardzo sobie chwalili-podobno mają kamery zamontowane na samolocie i możesz sobie na bieżąco obserwować lot i lądowanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
floorek Posted May 18, 2006 Report Share Posted May 18, 2006 Malev ma chyba lepszą opinię niż LOT? też lecę przez Budapeszt ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
JacekN Posted May 18, 2006 Report Share Posted May 18, 2006 niby wychodzilo by na to ze beda to wegierskie linie:) jakie macie opinie i doswiadczenia??w sumie to jeszcze nie slyszalem zeby ktops lecial przez Budapeszte :wink: Pod Twoim avatarem pisze, ze jestes z Krakowa. Nie szybciej i taniej jest leciec do Frankfurtu i stamtad do Krakowa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawelkrk2 Posted May 18, 2006 Author Report Share Posted May 18, 2006 niestety nie wybieram sobie lotu. wiadomo ze prosciej i logiczniej jest leciec w strone usa niz np na poludnie do budapesztu albo w gore przez helsinki no ale co zrobic to na pewna beda te linie Malev bo symbol lotu to MA300.... to ciesze sie ze nikt nie mial zlych przezyc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.