aaiszaa Napisano 20 Maja 2006 Zgłoś Napisano 20 Maja 2006 Wyjezdzam 23 czerwca na Alaske, do Ketchikan. W informacjach od pracodawcy jest napiasne, ze na campie nie ma dostepu do telefonu. Czy ktos kiedys byl tam i jak kontaktował sie z rodzina w Polsce? Czy sa budki telefoniczne na Alasce w tcyh mniejszych miastach? dostalam taki opis tego miejsca, ze mam wyobrazenie jak o kraju trzeciego swiata:) Prosze o wszelkie info na temat tego miejsca.
asia84 Napisano 20 Maja 2006 Zgłoś Napisano 20 Maja 2006 hej ja tez lece do ketchikan tyle ze na work and travel. z tego co mi pisali to jest jakis dziwny telefon (satelitarny czy jakos tak) i to kosztuje 2 $ za minute. tez sie balam ze nie ma kontaktu (bo neta to tam na pewno nie bedzie ) ale dobre i to. chociaz sie do domu zadzwoni na chwile a przez jaka firme sobie tak campa zalatwialas?? pozdrawiam
aaiszaa Napisano 20 Maja 2006 Autor Zgłoś Napisano 20 Maja 2006 Do Asia84: Ja tez jade na work and travel, do firmy Alaska General Seafood. A ty kiedy jedziesz i w jakiej firmie bedziesz pracowac?? ja jade z Impuls Travel.
asia84 Napisano 20 Maja 2006 Zgłoś Napisano 20 Maja 2006 o to fajnie ja jade z cet poland. firma signature seafoods. lece 28 czerwca. mamy pracowac gdzies w okolicach ketchikan. wstepnie to jest ketchikan ale podobno mamy byc w neets bay. a ty w ketchikan czy tez okolice?? pozdrawiam
aaiszaa Napisano 20 Maja 2006 Autor Zgłoś Napisano 20 Maja 2006 o to fajnie ja jade z cet poland. firma signature seafoods. lece 28 czerwca. mamy pracowac gdzies w okolicach ketchikan. wstepnie to jest ketchikan ale podobno mamy byc w neets bay. a ty w ketchikan czy tez okolice?? pozdrawiam wlasciwie impuls travel podlega pod cet poland wiec jedziemy z tego samego szkoda ze nie razem;) ja mam pracowac w Revillagigedo Island- okolice ketchikan. Pewnie w samym ketchikan sa telefony i spokojnie mozna sie skontaktowac ze swiatem, tylko wlasnie problemw tym ze my w tych campach i przetworniach siedzimy i tam kompletnie nic nie ma pewnie;/
asia84 Napisano 20 Maja 2006 Zgłoś Napisano 20 Maja 2006 ooo to szkoda ze nie bedziemy w jednej wiosce zawsze razniej by bylo. u mnie napisali o tym telefonie za 2 $ za min. wiec jakis kontakt ze swiatem bedzie (to jest pocieszajace ). pozdrawiam
Kasper2001 Napisano 23 Maja 2006 Zgłoś Napisano 23 Maja 2006 Cześć mam pytanko mógł by ktoś załatwić kontrakt na Alasce w jakims przetwórstwie zanim wyjedziecie interesowało bym mnie nawiązanie znajomości z taka osoba w celu kontraktu na przyszły rok jakbyscie mogli popytac będe wdzieczny pozdrawiam
pawelkrk2 Napisano 23 Maja 2006 Zgłoś Napisano 23 Maja 2006 oj dziewczyny dziewczyny ponizej kazdego wypowiedzi macie taki przycisk i tam pisze "PW" co oznacza Prywatna Wiadomosc wyslijcie sobie maila i bedzie po sprawie. nie pisze to ze zlosliwosci ale po to zeby nei zasmiecac niepotrzebnie forum i na pewno bedzie wam latwiej pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.