gabrielangel Napisano 22 Maja 2006 Zgłoś Napisano 22 Maja 2006 przeciez tam jeszcze sezonu nie ma. nigdzie na wshchodnim wybrzezu jeszcze nie ma. prawdziwy sezon zaczyna sie na poczatku czerwca albo w polowie. moi znajomi byli w AC 2 razy i nigdy nie bylo problemow ze znalezniem prac w liczbie mnogiej (nie mieli zadnych kontraktow). czasem jest sie za wczesnie
bebe84 Napisano 23 Maja 2006 Autor Zgłoś Napisano 23 Maja 2006 Jak z mieszkaniami to nie wiem, bo mam juz załatwione Ale za to z pracą nieciekawie... :/
Dogs Napisano 25 Maja 2006 Zgłoś Napisano 25 Maja 2006 Z mieszkaniami jeszcze nie ma problemow bo wlasnie siedze w AC, Hotel Riviera, ci co tu byli to na pewno znaja to wspaniale miejsce. Ale sytuacja zmienia sie z dnia na dzien. Coraz wiecej ludzi w tym AC i wszyscy chca gdzies mieszkac. Zapelnienie mojego "*****" gwiazdkowego hotelu trwalo 2 dni (ok40 pokoi) wiec samo to swiadczy o tym ilu ludzi tu przybywa kazdego dnia. Pozdrawiam i do zobaczenia na miejscu
ajejo Napisano 26 Maja 2006 Zgłoś Napisano 26 Maja 2006 co za sciema z tymi 40 pokojami,najwyzej tam jest 20 ale ludzie lubia wyolbrzymiac..zreszta to bez znaczenia.Jak masz dziewewczyne to uwazaj na szefa "Riviery"
pk007 Napisano 30 Maja 2006 Zgłoś Napisano 30 Maja 2006 Hi W piątek późno w nocy jestesmy ze znajomymi w AC, kto poleci z będących już na miejscu najlepiej jakis motelik w ktorym sa jeszcze miejsca i ogolnie przedstawi sytuacje finansowa za noclegi??
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.