ju_ulka Napisano 21 Maja 2006 Autor Zgłoś Napisano 21 Maja 2006 ja leciałem do frankfurtu 1.5h i z frankfurtu do chicago ok 9h.... całego lotu miałem więc 10,5h, wiec skąd to 16h??? no chyba ze zaloiczacie czas spędzony w poczekalni do czasu lotu no własnie gdzie chicago a gdzie San francisco....
karus Napisano 22 Maja 2006 Zgłoś Napisano 22 Maja 2006 6h z chicago do SF???? nie nie rozsmieszajcie mnie
ju_ulka Napisano 22 Maja 2006 Autor Zgłoś Napisano 22 Maja 2006 6h z chicago do SF???? nie nie rozsmieszajcie mnie ja osobiscie nie lece przez chicago, wiem tylko ile moj lot trwa z przesiadka i nie wnikam ile jest z chicago do SF bo nawet mnie to nie interesuje 8) ... i nie rozumiem po co drazyc ten temat, skoro pytałam o obsługe w tych liniach a nie o to ile gdzie sie leci... a jesli dalej Cie dziwi czas trwania mojego lotu to proste wytłumaczenie ---> po prostu polece tak starym samolotem ze pewno mucha szybciej od niego poleci :diabel: a nie zadnym odrzutowcem :diabel: __________ 28.05 ---> San Francisco 01.06 ---> Yosemite NP
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.