Skocz do zawartości

Przekret na biletach - YTP

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dziś jest 24 maj, 1 czerwca jadę do NY, wciąż nie mam biletu bo cały czas czekam na rezerwację :oops: co jest najlepsze nie podali mi jeszcze ceny, ale z tego co się zorientowałam musze dopłacic ok 1800zł. Jak zapisywałam sie na program to pytałam ile wyniesie druga rata za bilet to mi powiedzieli że tyle samo co 1 czyli 1200 zł. Teraz już wiem ze biuro robi przekręty na biletach, no sorry ale 1000 wiecej niż jakbym kupiła sama (teraz oczywiście to sprawdziłam :D ). Mam niezły przypał bo jestem teraz winna siostrze 8 koła, i oczywiście tam gdzie jade czyli RYE playland ponoć jest nie zaciekawie, ale oczywiście zaczełam szukać informacji za póżno i teraz nie mam wyjścia...POZDRAWIAM :)

Napisano

Ja też cały czas czekam na bilet i najprawdopodobniej będę musiał dopłacić conajmniej 2000 zł. :oops: Jednak nie mam zamiaru tego tak zostawić. Po rozmowie z prawnikiem i rzecznikiem konsuneta jestem skłonny oddać tą sprawe do sądu po powrocie z USA.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...