kantowa Napisano 24 Maja 2006 Zgłoś Napisano 24 Maja 2006 Dziś jest 24 maj, 1 czerwca jadę do NY, wciąż nie mam biletu bo cały czas czekam na rezerwację :oops: co jest najlepsze nie podali mi jeszcze ceny, ale z tego co się zorientowałam musze dopłacic ok 1800zł. Jak zapisywałam sie na program to pytałam ile wyniesie druga rata za bilet to mi powiedzieli że tyle samo co 1 czyli 1200 zł. Teraz już wiem ze biuro robi przekręty na biletach, no sorry ale 1000 wiecej niż jakbym kupiła sama (teraz oczywiście to sprawdziłam ). Mam niezły przypał bo jestem teraz winna siostrze 8 koła, i oczywiście tam gdzie jade czyli RYE playland ponoć jest nie zaciekawie, ale oczywiście zaczełam szukać informacji za póżno i teraz nie mam wyjścia...POZDRAWIAM
lukaszwsap Napisano 24 Maja 2006 Zgłoś Napisano 24 Maja 2006 wiesz nie wiem czy dobre cie zrozumailem ale 1200 zl za bilet to naprawde nierealna cena za bilet
rosol Napisano 24 Maja 2006 Zgłoś Napisano 24 Maja 2006 I rata 1200zl a druga okolo 1800zl. Napisane czarno na bialym
ermo Napisano 24 Maja 2006 Zgłoś Napisano 24 Maja 2006 Ja też cały czas czekam na bilet i najprawdopodobniej będę musiał dopłacić conajmniej 2000 zł. :oops: Jednak nie mam zamiaru tego tak zostawić. Po rozmowie z prawnikiem i rzecznikiem konsuneta jestem skłonny oddać tą sprawe do sądu po powrocie z USA.
kawu Napisano 24 Maja 2006 Zgłoś Napisano 24 Maja 2006 ytp kupuje bilety z biura amin travel w warszawie, http://www.biznespolska.pl/firmy/company.p...%5BpageNo%5D=29 pod tym adresem widac kto jest wlascicielem biura, kto jest prezesem ytp to wiadomo.. jesli interesuje was roznica cen to zadzwoncie do tego biura a potem zorientujcie sie jakie ceny maja inne biura np almatur, prezio ytp ma racje ze ytp nie pobiera prowizji ale czy amin ma najniższe ceny na rynku?? i doubt
Flame of Udun Napisano 24 Maja 2006 Zgłoś Napisano 24 Maja 2006 jeden watek starczy: http://www.usa.info.pl/board/index.php?sho...der=asc&start=0
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.