Jump to content

Przekret na biletach - YTP

Recommended Posts

Posted

Dziś jest 24 maj, 1 czerwca jadę do NY, wciąż nie mam biletu bo cały czas czekam na rezerwację :oops: co jest najlepsze nie podali mi jeszcze ceny, ale z tego co się zorientowałam musze dopłacic ok 1800zł. Jak zapisywałam sie na program to pytałam ile wyniesie druga rata za bilet to mi powiedzieli że tyle samo co 1 czyli 1200 zł. Teraz już wiem ze biuro robi przekręty na biletach, no sorry ale 1000 wiecej niż jakbym kupiła sama (teraz oczywiście to sprawdziłam :D ). Mam niezły przypał bo jestem teraz winna siostrze 8 koła, i oczywiście tam gdzie jade czyli RYE playland ponoć jest nie zaciekawie, ale oczywiście zaczełam szukać informacji za póżno i teraz nie mam wyjścia...POZDRAWIAM :)

Posted

Ja też cały czas czekam na bilet i najprawdopodobniej będę musiał dopłacić conajmniej 2000 zł. :oops: Jednak nie mam zamiaru tego tak zostawić. Po rozmowie z prawnikiem i rzecznikiem konsuneta jestem skłonny oddać tą sprawe do sądu po powrocie z USA.

Posted

ytp kupuje bilety z biura amin travel w warszawie,

http://www.biznespolska.pl/firmy/company.p...%5BpageNo%5D=29

pod tym adresem widac kto jest wlascicielem biura, kto jest prezesem ytp to wiadomo..

jesli interesuje was roznica cen to zadzwoncie do tego biura a potem zorientujcie sie jakie ceny maja inne biura np almatur,

prezio ytp ma racje ze ytp nie pobiera prowizji

ale

czy amin ma najniższe ceny na rynku?? i doubt

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...