grzechul3 Napisano 26 Maja 2006 Zgłoś Napisano 26 Maja 2006 Jakie sieci telefoni komorkowej sa w Nowym Jorku??prosze o pomoc
Mingan Napisano 26 Maja 2006 Zgłoś Napisano 26 Maja 2006 chodzi ci o częstotliwość czy nazwy operatorów? operatozy to verizon, T-mobile itp
grzechul3 Napisano 26 Maja 2006 Autor Zgłoś Napisano 26 Maja 2006 chodzi mi o operatorow bo jak dzownie do orange to mi mowia ze tylk ot mobile i w nowym jiorku raczej nic innego nie ma
Mingan Napisano 26 Maja 2006 Zgłoś Napisano 26 Maja 2006 bzdura jest verizon to największa siec na wschodnim wybrzezu.
heh Napisano 26 Maja 2006 Zgłoś Napisano 26 Maja 2006 chodzi mi o operatorow bo jak dzownie do orange to mi mowia ze tylk ot mobile i w nowym jiorku raczej nic innego nie ma bo pani w orange, ma rozpiske i czyta z rospiski... w rozpisce... jakis decydent przemyslnie umiescil wszystkich amerykanskich operatorow z jakimi oranż ma umowy roamingowe - ale nie wiadomo dlaczego - t-mobile rozbil na poszczegolne stany... zatem pani z oranż patrzy na rozpiske... szuka... jest nowy jork - widnieje on tylko w kolumnie 't-moblie' - wiec mowi, ze tylko t-mobile tam dziala. a oranż ma tam jeszcze cingular i nextel. nara, heh
rypson Napisano 26 Maja 2006 Zgłoś Napisano 26 Maja 2006 Sieci: Cingular najbardziej polecam najwiekszy zakres uslug choc dorzsze od T-mobile na ktore w NY nie mzona nazekac gorzej jak sie wyjedzie gdzies za NY to T-mobile cienko wypada czasami, Verizon zupelnie odradzam najgorsza kampania dla emigrantow ale kozystna dla amerykanow.... jak bedziesz w NY to zadzown do mnie powiem ci co i jak pozdrawiam numer daje na prv
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.