Skocz do zawartości

Budka telefoniczna

Callan

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

chmmmm ale tam chyba powinno pisac co i na ile minut starcza, w sumie tak jak pisano powyzej za pare dolarów mozna dzownic na pare godzin ... ale dobrze okaże sie n miejscu :o

• Odpowiedzi 28
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

To byla niewiedza i kupilem jakas badziewna karte ktora nie nadawala sie do rozmow miedzynarodowych.

Na lotnisku zapytaj o karte na rozmowy miedzynarodowe. Za 5$ spokojnie powinienes rozmawiac powyzej pol godziny. Najlepsze karty to pozwalaly na 2-3 godzinne rozmowy za 5$.

Napisano

na komorke to 011 48 i numer tel

nie chce sklamac ale ja mialem cos ok 18 min za 5$ ale nie jestem pewien to bylo juz troszke czasu temu.

Teraz dobra opcja na kontakty z domkiem jest internet a dokladniej VoIP.

Majac stale lacze mozesz sobie zalozyc tel. z polskim numerem.

Twoi znajomi beda mogli dzwonic do ciebie po koszcie rozmowy lokalnej w Polsce a ty do nic za 9gr/min na komorki chyba jakies 70gr/min

www.actio.pl

Za jakies 2-3 tygodnie sprawdze jak to dziala w praktyce i zaraz dam znac.

Napisano

A właśnie jak juz sobie człowiek kupi komórkę na karte prepaid :o to jaką polecacie sieć na dzwonienie :) jaka jest najtansza wg was a jak jest nadroższa ... podzielcie sie własnym doświadczeniem :)

• 1 rok później...
Napisano

mam pytanie jak nalezy wybrac numer jezeli dzwonie z budki telefonicznej w Nowym Jorku do innego stanu na numer 1-800-xxx-xxxx

Czy trzeba najpierw wybrac "1" czy może "001" ?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...