enriu Napisano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2006 Czy nie bedzie problemow kiedy pojade do ambasady z indeksem gdzie mam podbite ze zaliczylem wszystkie 10 semestrow ?? W dziekanacie sie uparli ze teraz musza podbic.
lukaszwsap Napisano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2006 HM raczej nie jesli masz zaswiadczenie ze bedziesz studentem do 30.09.2006 - ja tak mialem ale nie mialem zaliczonego jeszze ostatniego semestru a jeszcze lepiej jak masz zaswiadczenie o przelozeniu obrony
enriu Napisano 1 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2006 zaswiadczenia o przelozeniu niestety nie mam. Mam tylko z zapisem ze planowany termin obrony do 30.09.2006. Mam nadzieje ze to wystarczy - musi wystarczyc Dzieki za info.
madziarka Napisano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2006 oczywisice ze wystarczy...wlasnie o takie zaswiadczenie chodzi.
sloneczko85 Napisano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2006 nie przejmuj się. często się zdaża, że oni indeksu w cale nie sprawdzają. a takie zaświadczenie w zupełności starczy
lipski Napisano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 4 Czerwca 2006 kilka dni temu przy mnie laska dostała wize,a przyznala sie że w czerwcu kończy studia i nie miała problemów
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.