enriu Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 Czy nie bedzie problemow kiedy pojade do ambasady z indeksem gdzie mam podbite ze zaliczylem wszystkie 10 semestrow ?? W dziekanacie sie uparli ze teraz musza podbic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukaszwsap Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 HM raczej nie jesli masz zaswiadczenie ze bedziesz studentem do 30.09.2006 - ja tak mialem ale nie mialem zaliczonego jeszze ostatniego semestru a jeszcze lepiej jak masz zaswiadczenie o przelozeniu obrony Link to comment Share on other sites More sharing options...
enriu Posted June 1, 2006 Author Report Share Posted June 1, 2006 zaswiadczenia o przelozeniu niestety nie mam. Mam tylko z zapisem ze planowany termin obrony do 30.09.2006. Mam nadzieje ze to wystarczy - musi wystarczyc Dzieki za info. Link to comment Share on other sites More sharing options...
madziarka Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 oczywisice ze wystarczy...wlasnie o takie zaswiadczenie chodzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sloneczko85 Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 nie przejmuj się. często się zdaża, że oni indeksu w cale nie sprawdzają. a takie zaświadczenie w zupełności starczy Link to comment Share on other sites More sharing options...
lipski Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 kilka dni temu przy mnie laska dostała wize,a przyznala sie że w czerwcu kończy studia i nie miała problemów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.