mani24 Posted October 30, 2004 Report Posted October 30, 2004 czesc wszystkim. wylosowano mnie do dv2005 i mam interview na poczatku listopada.Mam pytanie odnosnie tego czy ludzie w ambasadzie na interview beda wiedzieli ze moja siostra jest w usa nielegalnie (4lata) :evil: .Dodatkowo bedac na rozmowie o wize tur podalem swoja dziewczyne jako kuzynke( w krakowie) :evil: teraz jestesmy po slubie i... ? Niewiem co mowic bo boje sie ze moga miec takie info. Mial ktos taki przypadek z ktos z czlonkow rodziny byl nielegalnie w usa i osobie tej udalo sie uzyskac GC? :?: :?: Porsze o pomoc i jakies wskazowki dziekuje za wszelka okazana pomoc
basiarules Posted October 30, 2004 Report Posted October 30, 2004 Rozmowa w ambasadzie w sprawie gc to glownie sprawdzenie dokmentow sponsora , zlozenie przysiegi. Ja w tym roku otrzymalam gc ,a moj brat jest nielegalnie w usa od listopada 2002.
mani24 Posted October 31, 2004 Author Report Posted October 31, 2004 Niestety niemam sponsora mam tylko oferte pracy, ciekawe czy to wystarczy :?: . Zadalem to pytanie na forum poniewa? na innym forum ktoś napisa3 ze w ambasadzie mieli info dotyczace czlonka rodziny tego kogos(chodzi o jego pobyt w usie, dokladnie wiedzieli ile razy byl w stanach). basiarules jesli mozesz napisz cos wiecej na temat interview jak przebieglo jakie pytania itd... Bedzie to bardzo pomocne sam mam interview i trzese potrami Bede bardzo wdzieczny
stella Posted November 5, 2004 Report Posted November 5, 2004 Nie martw sie nikogo nie interesuje twoj dzadek babcia siostra, Jezeli Cie zapytaja o nia to odpowiedz ze wyjechala dawno temu najpierw do np. Warszawy i po roku kontakt sie calkowicie urwal , nie masz od niej wiadomosci od kilku lat. Pozdrawiam
mani24 Posted November 8, 2004 Author Report Posted November 8, 2004 OKI JAK BEDE PO TO DAM CYNK JAK POSZLO POZRAWIAM ALL :wink: :wink:
california855 Posted December 6, 2004 Report Posted December 6, 2004 No wlasnie.. tez jestem ciekawa jak bylo.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.