Skocz do zawartości

Czas do otrzymania paszportu od wizyty w ambasadzie.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Innej opcji nie przyjmuje do wiadomoscie ze zdazymy.

Chociaz podziwiam wizyta w ambasadzie na 3 dni przed wylotem - dlaczego tak pozno ?

Napisano

aha - w zeszlym roku wizyte mialam 10 czerwca (czwartek) a wylatywalam w piatek 11 czerwca i paszport z wiza zostal mi dowieziony na lotnisko :D i tez zdazylam - takze ja juz mam - moge powiedizec - DOSWIADCZENIE w ekspresowym wydawaniu wizy :lol:

Napisano

Podziwiam ja bym siedzial jak na szpilkach.

Pierwszy i drugi raz tez odbieralem paszport na lotnisku. A wogole drugi to dzien przed odlotem dostalem telefon ze jutro bede mogl odebrac paszport (wowczas nie bylo obowiazku wizyty w ambasadzie bo wszystko zalatwialo biuro).

Napisano

mozecie mi tylko powiedziec czy to normalne czekac juz na wize ponad miesiac - bylem w ambasadzie 30 kwietnia. Dzis jest 1 czerwca a wizy jeszcze nie ma ... mam sie juz martwic :?

Napisano

Hmm nie mam pojecia. Ja bym sie troszeczke martwil patrzac na wczesniejsze posty.

Najlepiej to gnebic biuro by sprawdzili co sie dzieje.

Napisano

i gnebie gnebie :lol: ... tyle ze poki co dostaje zapewnienia ze beda za pare dnio - aktualnie "na bank" sam szef jedzie je odebrac do Wawy w poniedzialek. Zobaczymy co bedzie :D

Napisano

no Olek :D ... a co do sciemniania to mam juz dosyc tego ciaglego wiza bedzie jutro/w poniedzialek/za tydz etc ... dorze ze z biletami sie chociaz dogadalismy w miare juz

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...