Grzystek Posted June 2, 2006 Report Share Posted June 2, 2006 Witam. Wyjeżdzamy na Floryde z kumplami. Chcielibysmy sobie kupic jakiegos laptopa i cos do robienia zdjeć. Stąd pojawiaja się dwa pytanka. Po pierwsze (primo) czy lepiej kupować w Miami czy w Chicago (tam tez bedziemy) :?: No i po drugie (primo) gdzie coś kupić w Miami i gdzie w Chicago :?: Nie musze dodawac chyba żeby było dobrze i tanio. Serdeczne dzieki Link to comment Share on other sites More sharing options...
enriu Posted June 2, 2006 Report Share Posted June 2, 2006 Poszukaj na forum watek temat napewno poruszany Najtaniej to polecam oczywiscie przez internet a nie w sklepach - poprostu taniej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jok Posted June 2, 2006 Report Share Posted June 2, 2006 Witam. Wyjeżdzamy na Floryde z kumplami. Chcielibysmy sobie kupic jakiegos laptopa i cos do robienia zdjeć. Stąd pojawiaja się dwa pytanka. Po pierwsze (primo) czy lepiej kupować w Miami czy w Chicago (tam tez bedziemy) :?: No i po drugie (primo) gdzie coś kupić w Miami i gdzie w Chicago :?: Nie musze dodawac chyba żeby było dobrze i tanio. Serdeczne dzieki słyszałem że w Chicago w dzielnicach arabskich można bardzo tanio kupić (dużo utargować - u nich jak się nie potargujesz to obrażasz sprzedawcę) - w normalnych sklepach oczywiście, ale czy to najlepszy pomysł... wyższe ryzyko -> większy zysk ale jak coś się zepsuje to masz problem w każdym razie znajmomy wytargował kiedyś diskmana za 50$ (cena początkowa 150) - inna sprawa że wcale go nie zamierzał kupić Link to comment Share on other sites More sharing options...
enriu Posted June 2, 2006 Report Share Posted June 2, 2006 Ja tam zostaje przy www. Sprawdzone i jeszcze nie bylo problemow ze sprzet nie dzialal. A to ze nie kupuje czegos co nie widze fizycznie to cos zawsze mozna przejsc sie do sklepu i poogladac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawelkrk2 Posted June 2, 2006 Report Share Posted June 2, 2006 cos do robienia zdjec to chyab aparat chcecie:) poszukajcie bo juz bylo tego sporo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kingsajz Posted June 2, 2006 Report Share Posted June 2, 2006 Też miałem ten kłopot moim zdaniem dobrze bym sprawdzał w dzielnicach arabskich czy hinduskich tam mają tanio i dużo opuszczają ceny jest to przeważnie sprzęt zwrócony do producenta lub po wyjęciu z pudełek na (wystawie długo stał) kupowałem telefon to z hindusem sie targowałem z 140 doszło za 65$ dla mnie było to coś nie tak bo za szybko taką niską cene wystawił na koniec mi mowiedział ze to jest bez gwarancji i jak nie będzie działać to niema zwrotu i odstąpiłem od tej transakcji, ostatecznie kupiłem w BEST BAY przywiozłem działa jest OK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.