zapur Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 No właśnie wczoraj sie zorientowałem że wdarł się tam minibłąd, tzn. w adresie miejsca mojego pobytu, przy numerze ulicy zamiast 8100 jest 800, a na zmianę jest troche późno, bo ide do ambasady w poniedziałek. Może byc z tym problem?? wogóle zastanawiam się czy w ds-156 pisać w adresie miejsca pobytu prawidłowo, czy jak na Ds-2019?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hania Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 Chyba najlepiej bedzie, jak zadzwonisz do biura i sie spytasz-oni powinni wiedziec co robic w takiej sytuacji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zapur Posted June 3, 2006 Author Report Share Posted June 3, 2006 problem jest taki, że ja to właściwie bez biura załatwiałem, tzn bez polskich pośredników, tylko pośrednicy zagraniczni a z nimi ciężko się na weekendzie skontaktować Link to comment Share on other sites More sharing options...
miszo Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 ja bym się tym nie przejmował Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.