Łazarz Napisano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 4 Czerwca 2006 Siemanko:) Ja bede wtedy w konsulacie. Oczywiscie mowisz o Warszawie? Wyjezdzasz z CA? Pozdrawiam Pawel
traveller Napisano 4 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Napisano 4 Czerwca 2006 tak mam na mysli wwa. a wiesz o ktorej tam trzeba byc i jak tam dotrzec z dworca glownego??
Gerwazy Napisano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 4 Czerwca 2006 jak tam dotrzec z dworca glownego?? Dworzec Główny w W-wie nie funkcjonuje od conajmniej 15 lat :!: Z uwagi na kolejki do "przejścia kontrolnego" w Ambasadzie, to trzeba być ~~ 1 godzinę wcześniej. Można troszke mniej, ale trzeba "krzyczeć" do pracowników Ambasady, że masz umówione spotkanie w w/w sprawie. A tak przy okazji to - Mapka Centrum W-wy
Łazarz Napisano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 4 Czerwca 2006 Gerwazy: dzieki za mapke:) traveller: nie mam pojecia na ktora godzine. W poniedzialek zadzwonie do biura camp america i wtedy powinienem wiedziec
Gerwazy Napisano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 4 Czerwca 2006 ps. Na piechotę (jeżeli ktos lubi chodzić) to jakieś 30-40 minut marszu Jeżeli ktoś leniwy (do chodzenia), to najprościej jest kupić bilet 24-godzinny na komunikacje miejską (obowiązuje w:autobus, tramwaj,metro) i podjechać tramwajem do "Palmy". Póżniej na piechotkę lub jeden przystanek autobusem w kierunku Płd.(Wilanów).
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.