traveller Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 jest ktos taki?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łazarz Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 Siemanko:) Ja bede wtedy w konsulacie. Oczywiscie mowisz o Warszawie? Wyjezdzasz z CA? Pozdrawiam Pawel Link to comment Share on other sites More sharing options...
traveller Posted June 4, 2006 Author Report Share Posted June 4, 2006 tak mam na mysli wwa. a wiesz o ktorej tam trzeba byc i jak tam dotrzec z dworca glownego?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerwazy Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 jak tam dotrzec z dworca glownego?? Dworzec Główny w W-wie nie funkcjonuje od conajmniej 15 lat :!: Z uwagi na kolejki do "przejścia kontrolnego" w Ambasadzie, to trzeba być ~~ 1 godzinę wcześniej. Można troszke mniej, ale trzeba "krzyczeć" do pracowników Ambasady, że masz umówione spotkanie w w/w sprawie. A tak przy okazji to - Mapka Centrum W-wy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łazarz Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 Gerwazy: dzieki za mapke:) traveller: nie mam pojecia na ktora godzine. W poniedzialek zadzwonie do biura camp america i wtedy powinienem wiedziec Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerwazy Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 ps. Na piechotę (jeżeli ktos lubi chodzić) to jakieś 30-40 minut marszu Jeżeli ktoś leniwy (do chodzenia), to najprościej jest kupić bilet 24-godzinny na komunikacje miejską (obowiązuje w:autobus, tramwaj,metro) i podjechać tramwajem do "Palmy". Póżniej na piechotkę lub jeden przystanek autobusem w kierunku Płd.(Wilanów). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.