ankade Napisano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2006 Hej! Wyjeżdżam już za 10 dni i... nie mogę znaleźć nikogo na wspólne mieszkanie...Może już ktoś z was tam jest albo też się wybiera i też poszukluje współlokatorki?? Będępracowała w Harrah'sie. Bardzo was proszę o kontakt:) 13.06 ==> Stateline
fifi Napisano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 4 Czerwca 2006 Ankade czy ja Cię skadś nie znam?? CTRS 2005?? Mówi Ci to coś?? :wink:
ankade Napisano 4 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Napisano 4 Czerwca 2006 Wiele razy sie zastanawialam czy to Ty Aniu, ale zdjęcie jest trochęniewyraźne...Teraz jestem pewna:) To co?? Możesz mi coś poradzić co do mieszkania...??
miszo Napisano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 4 Czerwca 2006 witam, my jedziemy do stateline 12.06 takze na pewno się będziemy widzieć na miejscu również pracujemy w Harrah's! a co do mieszkania to zobaczymy na miejscu, pewnie i tak na początku będziemy mieszkać razem w tymczasowym moteliku, pozdro, michal.
csh Napisano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 4 Czerwca 2006 witam, my jedziemy do stateline 12.06 takze na pewno się będziemy widzieć na miejscu również pracujemy w Harrah's! a co do mieszkania to zobaczymy na miejscu, pewnie i tak na początku będziemy mieszkać razem w tymczasowym moteliku, pozdro, michal. miszo a masz namiar na taki tymczasowy motelik? Tez jedziemy z kumplem do lake tahoe, na miejscu bedziemy 9.06. Mamy na oku kilka dobrze wyposazonych domkow, ale dosc duzych - mieszkanie w nich byloby oplacalne od 6 osob - wtedy byloby to okolo 50-60 usd/tydzien za osobę. Gdybyscie byli chetni to daj znac. Pozdrawiam!
fifi Napisano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 4 Czerwca 2006 Wiele razy sie zastanawialam czy to Ty Aniu, ale zdjęcie jest trochęniewyraźne...Teraz jestem pewna:) To co?? Możesz mi coś poradzić co do mieszkania...?? No to ja Nie mogę Ci nic poradzić jeśli chodzi o mieszkanie niestety. Ja jadę do Reno i sobie zarezerwowałam pokój w motelu, może zrób tak samo. :wink: Więc zapraszam do siebie. Ja ne pewno Tahoe odwiedzę, więc może się spotkamy. Pozdrowionka
ankade Napisano 4 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Napisano 4 Czerwca 2006 No to mieszkanko za $50-60 brzmi bardzo opłacalnie, także ja do tych 6 osób bym się z chęcią dołączyła. Również jestem zainteresowana namiarami na motelik:) Podaję maila w razie czego: ankade@gazeta.pl i gg:1742426 P.S. Marcin (bo tyle zapamiętałam z wiadomości) dziękuję za ofertę i proszę napisz jeszcze raz bo skasowałam przypadkowo:(Dzięki! Aniu oczywiście zapraszam do Tahoe i napisz cośna gg, żebyśmy były w kontakcie:)
ankade Napisano 4 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Napisano 4 Czerwca 2006 Ok, odzyskałam tą wiadomość, 6także już wiem, że to było od Ciebie csh.
miszo Napisano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 4 Czerwca 2006 no nas jest 7 osob, takze spoko dwie osoby leca tak jak ty 9.06 z wawy lufthansą, nie mam namiarow jeszcze, ludzie z krakowskiego emakopolu maja mi je podeslac
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.