annaonline Napisano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2006 Poszukuje Polakow na stale zamieszkalych w Orlando na Florydzie. Otwieram niedlugo tu firme i chetnie zatrudnie rodakow. Pozdrawiam
rypson Napisano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 4 Czerwca 2006 odezwij sie na GG jestem zainteresowany... GG 909390
rypson Napisano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 5 Czerwca 2006 Wlasnie jaki rodzaj firmy pisz jestem zainteresowany.... najlepiej na GG sie odezwij 909390
annaonline Napisano 6 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Napisano 6 Czerwca 2006 informacje podaje prywatnie osobom zainteresownym, moze byc gg, ale koniecznie napiszcie cos o sobie, pozdrawiam. Na gg odezwe sie wkrotce
bigguy Napisano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 18 Czerwca 2006 jestem zainteresowany pisz na bartosz13cox@yahoo.com
annaonline Napisano 18 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Napisano 18 Czerwca 2006 nie pisz, tylko Ty napisz o sobie:), pozdrawiam
rypson Napisano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 19 Czerwca 2006 A co z moim zgloszeniem napisalem wam dluga wiadomosc i nic zadnej odpowiedzi.... jesli macie jakies pytania piszcie....
pavel1975 Napisano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 19 Czerwca 2006 A co z moim zgloszeniem napisalem wam dluga wiadomosc i nic zadnej odpowiedzi.... jesli macie jakies pytania piszcie.... a na co Ty liczysz? Przeciez to jakas lipa, kobieta nic nie mowi o profilu firmy, zero informacji o oczekiwaniach, tylko 'napisz cos o sobie'. Takie ogloszenie powinno zawierac krotka wzmianke o charatkerze firmy i jakies minium o tym kogo chce sie zatrudnic. Moze lepszy tytul bylby 'wywinkluje Polakow mieszkajacych w Orlando' )))
pavel1975 Napisano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 19 Czerwca 2006 A co z moim zgloszeniem napisalem wam dluga wiadomosc i nic zadnej odpowiedzi.... jesli macie jakies pytania piszcie.... a na co Ty liczysz? Przeciez to jakas lipa, kobieta nic nie mowi o profilu firmy, zero informacji o oczekiwaniach, tylko 'napisz cos o sobie'. Takie ogloszenie powinno zawierac krotka wzmianke o charatkerze firmy i jakies minium o tym kogo chce sie zatrudnic. Moze lepszy tytul bylby 'wywinkluje Polakow mieszkajacych w Orlando' )))
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.