annaonline Posted June 3, 2006 Report Posted June 3, 2006 Poszukuje Polakow na stale zamieszkalych w Orlando na Florydzie. Otwieram niedlugo tu firme i chetnie zatrudnie rodakow. Pozdrawiam
rypson Posted June 4, 2006 Report Posted June 4, 2006 odezwij sie na GG jestem zainteresowany... GG 909390
rypson Posted June 5, 2006 Report Posted June 5, 2006 Wlasnie jaki rodzaj firmy pisz jestem zainteresowany.... najlepiej na GG sie odezwij 909390
annaonline Posted June 6, 2006 Author Report Posted June 6, 2006 informacje podaje prywatnie osobom zainteresownym, moze byc gg, ale koniecznie napiszcie cos o sobie, pozdrawiam. Na gg odezwe sie wkrotce
bigguy Posted June 18, 2006 Report Posted June 18, 2006 jestem zainteresowany pisz na bartosz13cox@yahoo.com
annaonline Posted June 18, 2006 Author Report Posted June 18, 2006 nie pisz, tylko Ty napisz o sobie:), pozdrawiam
rypson Posted June 19, 2006 Report Posted June 19, 2006 A co z moim zgloszeniem napisalem wam dluga wiadomosc i nic zadnej odpowiedzi.... jesli macie jakies pytania piszcie....
pavel1975 Posted June 19, 2006 Report Posted June 19, 2006 A co z moim zgloszeniem napisalem wam dluga wiadomosc i nic zadnej odpowiedzi.... jesli macie jakies pytania piszcie.... a na co Ty liczysz? Przeciez to jakas lipa, kobieta nic nie mowi o profilu firmy, zero informacji o oczekiwaniach, tylko 'napisz cos o sobie'. Takie ogloszenie powinno zawierac krotka wzmianke o charatkerze firmy i jakies minium o tym kogo chce sie zatrudnic. Moze lepszy tytul bylby 'wywinkluje Polakow mieszkajacych w Orlando' )))
pavel1975 Posted June 19, 2006 Report Posted June 19, 2006 A co z moim zgloszeniem napisalem wam dluga wiadomosc i nic zadnej odpowiedzi.... jesli macie jakies pytania piszcie.... a na co Ty liczysz? Przeciez to jakas lipa, kobieta nic nie mowi o profilu firmy, zero informacji o oczekiwaniach, tylko 'napisz cos o sobie'. Takie ogloszenie powinno zawierac krotka wzmianke o charatkerze firmy i jakies minium o tym kogo chce sie zatrudnic. Moze lepszy tytul bylby 'wywinkluje Polakow mieszkajacych w Orlando' )))
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.