weronika1608 Napisano 21 Listopada 2004 Zgłoś Napisano 21 Listopada 2004 czy to byl pierwszy raz jak sataralas sie o jakakolwiek wize do USA?
Chomik Napisano 21 Listopada 2004 Zgłoś Napisano 21 Listopada 2004 z wszystkimi jakie sa potrzebane czyli DS, oplata sevis, plan praktyk itp. Arabello, czy mozesz troche wiecej opisac swoja sytuacje? Na razie zrozumialem, ze staralas sie o J1, program Internship... 1. Z jakiej fundacji? Z jakiego polskiego biura? 2. Czy bylo cos, co moglo "pomoc" w odmowie wydania wizy, typu: rodzina w Stanach, przedluzenie wczesniejszego (o ile juz bylas...) pobytu, slaby angielski? 3. Czy praktyki mialy byc scisle zwiazane z kierunkiem studiow? 4. Naprawde nie masz absolutnie pojecia dlaczego tak sie stalo? Weroniko, ja mimo wszystko uwazam, ze Twoja sytuacja jest calkowicie odmienna od tej, w ktorej znalazla sie Arabella...
arabella2 Napisano 21 Listopada 2004 Zgłoś Napisano 21 Listopada 2004 najblizszej rodziny w Usa nie mam, bylam w stanach 2 lata temu na turystycznej na wakacje, ale wrocilam w terminie po 3 miesiacach, dlatego uwazam ze nie mial zadnych podstaw aby mnie odrzucic, rozmowa byla non stop po angielsku i uwazam ze sobie poradzilam. Poradzcie co mam robic dalej??? w chwili obecnej czekam na decyzje z odwolania i nie wiem ile to moze potrwac :cry:
Lolcia Napisano 22 Listopada 2004 Autor Zgłoś Napisano 22 Listopada 2004 Hej i jak wiadomo coś na temat Twojego odwo3ania ?? Kiedy je wys3a3aś ?? Na jakiej podstawie ? Czy pisa3aś je sama ?? Ja nadal czekam i nie mam ?adnych wieści. Pozdrawiam.
arabella2 Napisano 22 Listopada 2004 Zgłoś Napisano 22 Listopada 2004 Ja nic jeszce tez nie wiem a ty sie odwolywalas tez?? wyslalam je 8.11.04, pisalam je sama wraz z dokumentami zalaczonymi od fundacji sponsorujacej.
Lolcia Napisano 22 Listopada 2004 Autor Zgłoś Napisano 22 Listopada 2004 Hej tak odwo3ywa3am sie i te? czekam na odpowiedz. Jak chcesz to mo?esz podaa mi jakiś namiar do Ciebie najlepiej gg albo telefon ewentualnie email to opowiem CI jak u mnie wygląda sytuacja z odwo3aniem. Wspólnie damy napewno rade Pozdrawiam.
arabella2 Napisano 22 Listopada 2004 Zgłoś Napisano 22 Listopada 2004 moje GG 2227946 umowmy sie np. jutro po poludniu o 17
arabella2 Napisano 23 Listopada 2004 Zgłoś Napisano 23 Listopada 2004 Czekam na gg, jak dzis sie nie zlapiemy to czekam na propozycje od ciebie. Lolcia
Lolcia Napisano 23 Listopada 2004 Autor Zgłoś Napisano 23 Listopada 2004 Pisze do Ciebie na gg, ale nie odpisujesz, sprawdz czy poda3aś mi dobry numer gg. 4380262 to mój numer gg w razie co to pisz ja jestem w necie. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.