Edi Napisano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 5 Czerwca 2006 Jedziemy w lipcu do Californi mój mąż ma astmę będziemy przewozili leki. jakie zaświadczenie powinien wydac lekarz. Zamierzamy mieć kilka najpotrzebniejszych leków w bagażu podręcznym. Czy to jest możliwe?
cavscout Napisano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 5 Czerwca 2006 Jedziemy w lipcu do Californi mój mąż ma astmę będziemy przewozili leki. jakie zaświadczenie powinien wydac lekarz. Zamierzamy mieć kilka najpotrzebniejszych leków w bagażu podręcznym. Czy to jest możliwe? Zwykla recepta powinna wystarczyc.
KB Napisano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 5 Czerwca 2006 Pamietaj tylko o odwrotnie pisanej dacie!!! bo nie bedziecie mogli zrealizowac recepty. Powiedzcie lekarzowi, zeby napisal miesiac/dzien/rok. Np dzis jest 6/5/06 lub 6-5-06, a nie 5/6/06
_PiteR_ Napisano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 5 Czerwca 2006 w tamtym roku npormalnie przewiozlem lekarstwa bez zadnej recepty imam nadzieje ze jutro tez uda mi sie tak przewiesc
Hania Napisano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 5 Czerwca 2006 Ja 2 lata pod rząd też nie miałam żadnych recept i było OK - a wiozłam tego całkiem sporo .
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.