Edi Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 Jedziemy w lipcu do Californi mój mąż ma astmę będziemy przewozili leki. jakie zaświadczenie powinien wydac lekarz. Zamierzamy mieć kilka najpotrzebniejszych leków w bagażu podręcznym. Czy to jest możliwe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cavscout Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 Jedziemy w lipcu do Californi mój mąż ma astmę będziemy przewozili leki. jakie zaświadczenie powinien wydac lekarz. Zamierzamy mieć kilka najpotrzebniejszych leków w bagażu podręcznym. Czy to jest możliwe? Zwykla recepta powinna wystarczyc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KB Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 Pamietaj tylko o odwrotnie pisanej dacie!!! bo nie bedziecie mogli zrealizowac recepty. Powiedzcie lekarzowi, zeby napisal miesiac/dzien/rok. Np dzis jest 6/5/06 lub 6-5-06, a nie 5/6/06 Link to comment Share on other sites More sharing options...
_PiteR_ Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 w tamtym roku npormalnie przewiozlem lekarstwa bez zadnej recepty imam nadzieje ze jutro tez uda mi sie tak przewiesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hania Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 Ja 2 lata pod rząd też nie miałam żadnych recept i było OK - a wiozłam tego całkiem sporo . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.