bridgitka Posted November 2, 2004 Report Share Posted November 2, 2004 Próbowa3am znale1a te informacje na forum, ale nie uda3o mi sie. Czy powracjąc do Stanów- dajmy na to drugi raz musimy odbywaa ponownie spotkanie w ambasadzie i prowadzia konwersacje z konsulem? S3ysz3am, ze nie jest to konieczne?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flame of Udun Posted November 2, 2004 Report Share Posted November 2, 2004 tak musisz... F Link to comment Share on other sites More sharing options...
w0jn4 Posted November 3, 2004 Report Share Posted November 3, 2004 Z tego co mi wiadomo w zeszlym roku, osoby ktore byly w poprzednim roku na WAT nie musialy przechodzic rozmowy w ambasadzie. Jesli juz jakies osoby musialy stawic sie w ambasadzie to brane one byly losowo (wyrywkowo). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flame of Udun Posted November 3, 2004 Report Share Posted November 3, 2004 Z tego co mi wiadomo w zeszlym roku, osoby ktore byly w poprzednim roku na WAT nie musialy przechodzic rozmowy w ambasadzie. Jesli juz jakies osoby musialy stawic sie w ambasadzie to brane one byly losowo (wyrywkowo). jeszcze raz - tak musisz - od tego roku wszyscy ida na rozmowe.. F Link to comment Share on other sites More sharing options...
bridgitka Posted November 12, 2004 Author Report Share Posted November 12, 2004 dzieki.........uśmiech, tz. banan na twarzy yawiczony po wakacjach, wiec tym razem w ambasadzie nie zdjme go z twarzy;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.