Bolciu Posted June 6, 2006 Report Posted June 6, 2006 Wiatam Jak pewno wiekszosc z was wyjezdzajac do usa znajomi pytaja czy nie przywieziecie im czegos ciekawego. Podobnie ze mna o elektronike sie nie martwie bo wiem gdzie kupie ale dostalem zamowienie na koszulki Blind Guardian(jakas metalowa kapela) No i pytanie czy wieta gdzie w NYC mozna takowe zakupic?? Ja znam jeden sklep wysylkowy ale drozyzna straszna tam jest
gabrielangel Posted June 6, 2006 Report Posted June 6, 2006 jesli to jakis bardziej znany zespol to poszukaj w sieci Hot Topic. pozdr
guru85 Posted June 6, 2006 Report Posted June 6, 2006 moze tu:) w PL tez sa:) http://www.rockmetalshop.pl/go/_category/i....php?idc=1_1_10
rypson Posted June 6, 2006 Report Posted June 6, 2006 W nY dostaniesz taka koszulke w Virgin na 14 ST Union Square albo na Times Square
Bolciu Posted June 6, 2006 Author Report Posted June 6, 2006 wielkie dzieki za odpowiedzi wiem ze w PL sa ale kumpel ma nadzieje ze w usa bedzie cos taniej bo on tego chce kolo 20 sztuk a u nas jakos po 30 zeta chodza
rypson Posted June 7, 2006 Report Posted June 7, 2006 Bolciu to niech kumpel sam sobie jedzie do usa i je wiezie moja rada... bo nie sadze zeby w ktoryms sklepie bylo 30o sztuk jendorazowo... ajjj ci kumple mnie jedne kiedys poprosil o kask na motor... ale on chce z 50 bo on interes na tym zrobi w polsce... ja wiem ze ludzie mysla ze w usa jest raj... ale nie ma... tylko rzeczywistosc ktora nie jest wcale tak kolorowa jak wyglada w gazetach filmach i opowiesciahc.....
STMan Posted June 7, 2006 Report Posted June 7, 2006 wielkie dzieki za odpowiedzi wiem ze w PL sa ale kumpel ma nadzieje ze w usa bedzie cos taniej bo on tego chce kolo 20 sztuk a u nas jakos po 30 zeta chodza Poszukaj tu w Polsce kogo kto robi koszulki Przy takiej ilosci to juz sitodruk ci zrobia /po co to ze stanow ciagnac/ Mnie termodruk na 2 koszulki /2* format a5 kosztowal ...10PLN - koszulki mialem swoje, zawsze jakosc mozesz wybrac/
Bolciu Posted June 8, 2006 Author Report Posted June 8, 2006 tu nie chodzi o robienie interesow tylko o przysluge goscia znam 8 lat no i jak jade to czemu nie przywiezc jesli znajde pozatym on ma jobla na punkcie Blind Guardian wiec o zbijanie kasy przez niego napewno nie bedzie chodzilo
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.