SamRadziwill Napisano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 6 Czerwca 2006 Witam, No właśnie, jak w temacie: ile trwa zwykle oczekiwanie na odesłanie paszportu razem z wizą? Byłem w konsulacie 25. maja i ciągle nic. Nie ukrywam, że zaczynam się troszkę denerwować.
Lupus85 Napisano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 6 Czerwca 2006 2 tygodnie, czasem nawet 3 tyogdnie, zależy od biura.
jok Napisano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 6 Czerwca 2006 ja dostałem informacje, że paszport czeka na mnie w biurze po około tygodniu... pewnie zależy to od obciążeniu konsulatu i sprawności biura najlepiej zadzwoń do biura i się spytaj, w każdym razie prędzej czy później paszport na pewno dojdzie
rych Napisano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 6 Czerwca 2006 do mnie zadzwonili po 8 dniach z biura zebym wpadl po paszport, glowa do gory bedzie dobrze
bumtarara Napisano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 6 Czerwca 2006 spoko ja też czekam a w ambasadzie byłem wczoraj myśle ze do przyszłego tyg sie wyrobią musze tylko uwazać na biuro bo jeszcze są w stanie wymysleć jakieś dodatkowe opłaty i bez ich uiszczenia nie dostane paszportu :twisted: :evil: zdazyło sie mi juz tak że paszport z wizą otrzymałem rano na lotnisku 2 godz przed odlotem nie bój się na 100% zdążysz
Bolciu Napisano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 7 Czerwca 2006 6 dni u mnie gosc z CA odebral wyslal polecony i przyszlo po 6 dniach
bumtarara Napisano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 7 Czerwca 2006 Bolciu o której masz samolot z warszawy :?: moze sie spotkamy ja lece o 6 KLMem do amsterdamu
Bolciu Napisano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 8 Czerwca 2006 9:10 przez budapeszt jak co to gg 1478077
Wiepszynka Napisano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Napisano 4 Czerwca 2008 ja dostalam po niecalych 3 dniach, mam nadzieje ze w 2 tez potrafia sie wyrobic bo nie ma innego wyjscia...
Matt21 Napisano 5 Czerwca 2008 Zgłoś Napisano 5 Czerwca 2008 Ja byłem wczoraj w konsulacie w Krakowie . Powiedzieli ze w ciągu 5 dnii. Mam nadzieje ze będzie wczesniej bo blisko jest do mnie. A nie moge się doczekać czy dostałem na 100% wize i na ile . Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.