SamRadziwill Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 Witam, No właśnie, jak w temacie: ile trwa zwykle oczekiwanie na odesłanie paszportu razem z wizą? Byłem w konsulacie 25. maja i ciągle nic. Nie ukrywam, że zaczynam się troszkę denerwować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lupus85 Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 2 tygodnie, czasem nawet 3 tyogdnie, zależy od biura. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jok Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 ja dostałem informacje, że paszport czeka na mnie w biurze po około tygodniu... pewnie zależy to od obciążeniu konsulatu i sprawności biura najlepiej zadzwoń do biura i się spytaj, w każdym razie prędzej czy później paszport na pewno dojdzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
rych Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 do mnie zadzwonili po 8 dniach z biura zebym wpadl po paszport, glowa do gory bedzie dobrze Link to comment Share on other sites More sharing options...
bumtarara Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 spoko ja też czekam a w ambasadzie byłem wczoraj myśle ze do przyszłego tyg sie wyrobią musze tylko uwazać na biuro bo jeszcze są w stanie wymysleć jakieś dodatkowe opłaty i bez ich uiszczenia nie dostane paszportu :twisted: :evil: zdazyło sie mi juz tak że paszport z wizą otrzymałem rano na lotnisku 2 godz przed odlotem nie bój się na 100% zdążysz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bolciu Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 6 dni u mnie gosc z CA odebral wyslal polecony i przyszlo po 6 dniach Link to comment Share on other sites More sharing options...
bumtarara Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 Bolciu o której masz samolot z warszawy :?: moze sie spotkamy ja lece o 6 KLMem do amsterdamu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bolciu Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 9:10 przez budapeszt jak co to gg 1478077 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiepszynka Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 ja dostalam po niecalych 3 dniach, mam nadzieje ze w 2 tez potrafia sie wyrobic bo nie ma innego wyjscia... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matt21 Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 Ja byłem wczoraj w konsulacie w Krakowie . Powiedzieli ze w ciągu 5 dnii. Mam nadzieje ze będzie wczesniej bo blisko jest do mnie. A nie moge się doczekać czy dostałem na 100% wize i na ile . Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.