jadzia83 Posted June 6, 2006 Report Posted June 6, 2006 czesc chcialabym sie dowiedziec jak to jest z tymi odciskami palcow w krakowie u pracownikow konsula otoz jedni mowia ze trzeba przy okienku zrobic odciski kciukow a inni ze 2 palca kto ma racje moglby mi to ktos wjasnic dzieki
rydzo Posted June 6, 2006 Report Posted June 6, 2006 czesc chcialabym sie dowiedziec jak to jest z tymi odciskami palcow w krakowie u pracownikow konsula otoz jedni mowia ze trzeba przy okienku zrobic odciski kciukow a inni ze 2 palca kto ma racje moglby mi to ktos wjasnic dzieki Na miejscu sie dowiesz dokladnie. Ja wiem tylko, ze w Wawie trzeba bylo uzyc palcow wskazujacych ...
pawlo122 Posted June 6, 2006 Report Posted June 6, 2006 Witam Nie wiem jak to jest w Krakowie ale w Warszawie jest tak ze zostawia sie odciski palcow wskazujących prawej i lewej reki :wink:
heh Posted June 6, 2006 Report Posted June 6, 2006 Nie wiem jak to jest w Krakowie ale w Warszawie jest tak ze zostawia sie odciski palcow wskazujących prawej i lewej reki :wink: wszedzie, na calym swiecie, sa to obydwa palce wskazujace. nara, heh
marfetka Posted June 6, 2006 Report Posted June 6, 2006 W Krakowie też odciskasz palce wskazujące i nie wiem czemu miałoby być inaczej niż w Wa-wie :shock: co więcej po przylocie do USA też biorą odciski palców wskazujących i do tego jeszcze robią Ci zdjęcie
pavel1975 Posted June 6, 2006 Report Posted June 6, 2006 czesc chcialabym sie dowiedziec jak to jest z tymi odciskami palcow w krakowie u pracownikow konsula otoz jedni mowia ze trzeba przy okienku zrobic odciski kciukow a inni ze 2 palca kto ma racje moglby mi to ktos wjasnic dzieki w Krakowie wskazujacy, kciuk i duzy u lewej nogi, w Kanadzie i Danii dodatkowo odcisk czubka nosa, bo na ich terytoriach zyja Eskimosi, w konsulacie w Kijowie cala reke, w Berlinie wskazujacy, serdeczny i maly prawej reki :twisted:
rypson Posted June 6, 2006 Report Posted June 6, 2006 a dodatkowo na JFK jak juz bedziesz to trzeba przygryzc kawalek miekkiej modeliny to jest w razie jak bys zginela w zamachu terrorystycznym to cie po uzebieniu znajda... i jeszcze jedno przy oddawaniu odciskow radzil bym przyciete pacnokietki NIE POMALOWANE bo to zafalszowuje odciski, i nakremowane dlonie ewentualnie tylko opuszki palcow, Natomiast przy wyjezdzie z usa odcisk posladkow.... LITOSCI...
baller Posted June 7, 2006 Report Posted June 7, 2006 Chyba zartujesz posladkow przygryzc cos hahahha to sie zaczyna robic nawet zabawne
rypson Posted June 7, 2006 Report Posted June 7, 2006 Nie nie zartuje mowie bardzo powaznie... takie prawo po 11 wrzesnia duzo sie zmienilo....
GoHaF Posted June 9, 2006 Report Posted June 9, 2006 rypson przesań straszyć ludzi tymi ironicznymi żarcikami bo naprawde niektórzy nie wiedzą co mają odcisnąć 8)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.