Marcin20 Posted June 6, 2006 Report Posted June 6, 2006 Witam !! Od dziś jestem szczęsliwym posiadaczem promesy M-1 !! Były chwile cięższe i lżejsze...ale liczy sie wynik końcowy ... W razie jakichkolwiek pytań dotyczących całego procesu ubiegania się o wizę tego typu(oraz F-1 - proces praktycznie sie nie różni), z chęcią udzielę informacji. Pozdrawiam !!
mageyg Posted June 7, 2006 Report Posted June 7, 2006 witam:) gratuluje! mam pytanie odnosnie tej calej procedury, bo juz sie pogubilam. obecnie studiuje w Polsce na 2 roku, ale bardzo chcialabym wyjechac, na poczatku chcialam po studiach, ale coraz bardziej mnie ciagnie za ocean i czuje ze nie wytrzymam do konca studiow... wiec jesli chcialabym skladac podanie o f1 to chyba najpierw musi mnie przyjac uczelnia, prawda? nie jestem pewna co do tej calej procedury, jak na razie czytam sobie rozne info, ale jeszcze nie podjelam zadnych wiekszych krokow:) bardzo chcialabym studiowac w usa, ale najwieksza przeszkoda jest oczywiscie kasa..:/ odwieczny problem...
Marcin20 Posted June 10, 2006 Author Report Posted June 10, 2006 Witam !! Tutaj masz jak wyglada dos skrotowo cala ta procedura... http://forum.usa.info.pl/viewtopic.php?p=3...ighlight=#36598 A jesli chodzi i pieniazki to niekoniecznie musza stanowic problem...kwestia poszukania odpowiedniej szkoly... Jak bedziesz miala jeszcze jakies pytania to... Pozdrawiam !!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.