Skocz do zawartości

Po ambasadzie :-) wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Sie ma dzis miałem wizytę w ambasadzie na ujazdowskich :-) miłę wrażenia były ... szczególnie miły był pan w okienku :-) ... tylko panowie polacy z ochrony jacys dziwni :)

no cóż fajnie było widziec tych ludzików jak oddawali dokumenty w okienku i odchodzili z indeksem i legitymacją :) ... no mnie tez to spotkało ... teraz tylko czekac na paszport z CA ;)

A u was ludzie jak wrażenia :):):D:D

Napisano

u mnie bylo zaje.....

dzien przed wizyta w ambasadzie spedzilem mily wieczor na meczu Gornik Zabrze - Legia Warszawa. W skrocie podczas robienia zdjec zadymy na drodze stanela mi armatka wodna no i oberwalem :)

W ambasadzie jak dokustykalem do okienka to konsul sie mnie zapytal czy na meczu wczoraj bylem:P ja mu mowie ze tak a on sie pyta czy na tym z wisla

potem cos pobiadolil poprzeklinal ze skaner do odciskow nie dziala i powiedzial have a nice summer

to by bylo na tyle tak ze ja mam mile wspomnienia

Napisano

jak dostalem paszport to zmienilem status na pasport recived ready to fly pozniej doplacilem reszte kasy no i to chyba tyle

teraz czekam na jakies info odnosnie lotu powrotnego i gdzie i o ktorej mam bilet odebrac

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...