Callan Posted June 6, 2006 Report Posted June 6, 2006 Sie ma dzis miałem wizytę w ambasadzie na ujazdowskich :-) miłę wrażenia były ... szczególnie miły był pan w okienku :-) ... tylko panowie polacy z ochrony jacys dziwni no cóż fajnie było widziec tych ludzików jak oddawali dokumenty w okienku i odchodzili z indeksem i legitymacją ... no mnie tez to spotkało ... teraz tylko czekac na paszport z CA A u was ludzie jak wrażenia
Bolciu Posted June 7, 2006 Report Posted June 7, 2006 u mnie bylo zaje..... dzien przed wizyta w ambasadzie spedzilem mily wieczor na meczu Gornik Zabrze - Legia Warszawa. W skrocie podczas robienia zdjec zadymy na drodze stanela mi armatka wodna no i oberwalem W ambasadzie jak dokustykalem do okienka to konsul sie mnie zapytal czy na meczu wczoraj bylem:P ja mu mowie ze tak a on sie pyta czy na tym z wisla potem cos pobiadolil poprzeklinal ze skaner do odciskow nie dziala i powiedzial have a nice summer to by bylo na tyle tak ze ja mam mile wspomnienia
Callan Posted June 8, 2006 Author Report Posted June 8, 2006 gratuluje :-) hehe tez zycze ci nice summer
Callan Posted June 8, 2006 Author Report Posted June 8, 2006 a właśnie cos musimy wypełniać w zakładce VISA DETAILS na angielskiej stronie CA ?? czy czekamy na paszporcik az przyślądo do domu
Bolciu Posted June 8, 2006 Report Posted June 8, 2006 jak dostalem paszport to zmienilem status na pasport recived ready to fly pozniej doplacilem reszte kasy no i to chyba tyle teraz czekam na jakies info odnosnie lotu powrotnego i gdzie i o ktorej mam bilet odebrac
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.