Yazmin Posted June 6, 2006 Report Posted June 6, 2006 Siemka, może ktoś wie jak tam sie dostać z NY, lecę pierwszy raz więc był bym wdzięczny za wskazówki. Szczególnie chodzi mi jak w NY sie przemieścić z lotniska (JFK) na jakiś dworzec autobusowy, z góry dzięki.
Wojtek-J Posted June 6, 2006 Report Posted June 6, 2006 Informacje tutaj: http://www.usa.info.pl/board/index.php?sho...5491&highlight= http://www.usa.info.pl/board/index.php?sho...6&highlight=jfk Na gorze strony obok czerwonego napisu "FOTO GALERIA" jest ikona lupy z magicznym napisem "Szukaj". Polecam na przyszlosc Pozdr.
bumtarara Posted June 6, 2006 Report Posted June 6, 2006 proponuje autobusem Greyhound dojechać do Baltimore ok 4h a nastepnie do Frederick MD około godzina jazdy i dalej na miejsce do Charles City MV autobusem PanTran przejazd mniej niz godzine
ankade Posted June 7, 2006 Report Posted June 7, 2006 Zazdroszczę Ci, że jedziesz do Charles Town! Byłam tam w zeszłym roku i naprawdę mi się podobało:) Super ludzie, okolica i w ogóle. Ja w zeszłym roku wzięłam taksówkę spod lotniska, która zawiozła nas do stacji Greyhound (ok $50).Jechaliśmy w trójkę więc nie było najgorzej. Potem Greyhoundem do Waszyngtonu i z Waszyngtonu do Frederick (ale nie jestem pewna)W każdym bądź razie do jakiegoś miasteczka niedaleko Charles Town. A z tamtąd odebrał nas nasz przedstawiciel i zawiózł pod sam motel:) Także życzę powodzenia!!! ------------------------ 13.06 Lake Tahoe
Yazmin Posted June 8, 2006 Author Report Posted June 8, 2006 Wielkie DZIĘKI. Mój kolega był w tamtym roku, też bardzo mu się podobało, myślę że bedzie fajnie. pzdr
Yazmin Posted June 8, 2006 Author Report Posted June 8, 2006 Hey Pinky. Radek z tej strony. Cio tam u Ciebie? Ja tym razem do Foxa. Moze sie jeszcze spotkamy za wielką woda kto wie (ja swojego kumpla w stanach spotkałem 2x!!! :wink: ). To pozdowienia i powodznia. Hey.
fifi Posted June 8, 2006 Report Posted June 8, 2006 Radziu... Ty tutaj Z Pinky to pewnie ja się prędzej spotkam, bo na to samo wybrzeże jedziemy... chyba, ze wybierasz się na Zachód :wink: A co do dojazdu to ja nie wiem, bo miałam bilet do Waszyngtonu. I też mi się podobało
ankade Posted June 9, 2006 Report Posted June 9, 2006 No hej! Może się spotkamy...A może wybierzesz się Radziu do nas na zachód??Zapraszam:) Ja wyjeżdżam już we wtorek:) USA cz.2!!! Pozdrawiam!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.