kermitt Posted June 7, 2006 Report Posted June 7, 2006 Cześć, orientujecie się może czy można przez granicę przewieść jakieś odżywki? czy lepiej tam kupić?
radika Posted June 7, 2006 Report Posted June 7, 2006 bez problemu mozna przewozic odzywki i suplementy w obie strony, ale polecam kupienie na miejscu - bardzo atrakcyjne ceny, nawet o polowe tansze niz w polsce, mozesz to sprawdzic na http://www.vitaminworld.com/
coldsauce Posted June 7, 2006 Report Posted June 7, 2006 Elo.....ja dwa lata temu wiozlem sterydy i nie bylo zadnego problemu...takze chyba raczej spoko...chociaz nie znam sie na tych przepisach celnych (moze po prostu mi sie udalo)....pozdro.
radika Posted June 8, 2006 Report Posted June 8, 2006 sterydy to chyba juz nie kategoria suplementy/odzywki a raczej anaboliki ale to juz inna kwestia... suplementy i odzywki na 100% mozna przewozic legalnie bo mialam w bagazu podrecznym, bylo to sprawdzane i nikt mi nie zwrocil na to uwagi.
LEG1ON Posted June 8, 2006 Report Posted June 8, 2006 z tego co wiem to w stanach takie rzeczy jak kreatyna czy rozne tym podobne suplementy sa duzo tansze niz w Polsce i podobno lepsze ... wiec nie wiem czy warto wiez pol swiata kupione w Polsce ... chyba sie lepiej tam w takowe zaopatrzyc :wink:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.