Syracuse Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 Witam, Czy ktoś może mi powiedzieć w ciągu ilu dni po interview z Konsulem można się spodziewać paszportów z wizami i kopert z dokumentami wysłanymi przez US Embassy DHL-em? Tak sie zlożyło , że ja dokładnie w tydzień po wizycie w Konsulacie USA muszę już wyjechać i nie wiem czy to zdąży do mnie dojść na czas. Niestety teraz wszystko wysyłają pocztą kurierską i nie odbiera się już dokumentów w tym samym dniu Poza tym jakie zdjęcie jest jeszcze potrzebne, tzn. 5X5 (widok na wprost) czy to z prawym profilem ????? Za każdą odpowiedź z góry wszystkim dziękuję i pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snoopy Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 Poza tym jakie zdjęcie jest jeszcze potrzebne, tzn. 5X5 (widok na wprost) czy to z prawym profilem ????? Do czego zdjęcie potrzebujesz?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Syracuse Posted June 12, 2006 Author Report Share Posted June 12, 2006 Dzięki Snoopy za odpowiedź. O przywiezieniu jednego zdjęcia piszą w drugiej kopercie którą otrzymałem. Ale może to dotyczy osób, które nie wysłały zdjęć w pierwszej kopercie...nie wiem, ponieważ już o tym dalej się nie rozpisują. A co z tym DHL-em? Pamiętasz po ilu dniach otrzymałeś od nich paszport i dokumenty? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snoopy Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 Ja jestem pokoleniem odbierającym osobiście papiery w ambasadzie więc nie wiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.