jama18 Napisano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 10 Czerwca 2006 WITAM WSZYSTKICH! Mam prośbę do wszystkich, którzy znaja NY, aby podpowiedzieli mi, gdzie mozna zrobić tanie zakupy- chodzi mi o jakieś fajne ciuchy, kosmetyki, no i jeszcze o sklep z artykułami dla tancerek orientalnych (taniec brzucha). Byłabym wdzięczna za informacje. Z góry dzięki i pozdrowionka!
kubakj Napisano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 10 Czerwca 2006 WITAM WSZYSTKICH! Mam prośbę do wszystkich, którzy znaja NY, aby podpowiedzieli mi, gdzie mozna zrobić tanie zakupy- chodzi mi o jakieś fajne ciuchy, kosmetyki, no i jeszcze o sklep z artykułami dla tancerek orientalnych (taniec brzucha). Byłabym wdzięczna za informacje. Z góry dzięki i pozdrowionka! Skleb z artykułami dla tancerek orientalnych to nie problem w NY, ale sklepy z icuchami, kosmetykami to ciezko znalezc!
adrianger Napisano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 11 Czerwca 2006 Skleb z artykułami dla tancerek orientalnych to nie problem w NY, ale sklepy z icuchami, kosmetykami to ciezko znalezc! D Dokladnie. Tancerki to sa wszedzie... na kazdym rogu. Tylko ubrac sie nie ma gdzie (aha.. i po co).
wicked Napisano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 11 Czerwca 2006 maaaaasa sklepow w kwadracie od 34 do 42 str i 3 do 6 ave tam znajdziesz wszystko zacznij od 34 (macy's) jesli pomylilem nr ulic to mnie poprawcie, ale nie wydaje mi sie pozdrawiam
rypson Napisano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 12 Czerwca 2006 Poszukaj na forum gdzies jest temat w ktorym opisalem najwieksze i moim zdaniem najlepsze miejsca na robienie zakupow w NYC tam znajdziesz ten dojazd do tych miejsc i co oferuja... pozdrawiam
rypson Napisano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 12 Czerwca 2006 a juz sam ci to znalazlem bo pewnie ci sie nei chce... Zakupy w NY: Manhattan 32,33,34 ST pomiedzy 6,7 Ave - Manhattan Mall - Duzy budynek w ktorym jest mnustwo malych sklepow z kazdej kategorii, po prawej stronie po drugiej strony Ulicy Macys i Victorias Secrets.... Moim zdaniem najlepsze miejsce do kontkretnych zakupow w na manhattanie Dojzd: Moja rada wysiasc na Stacji 34 St Herald Sq SUBWAY : B, D, F, V, N, Q, R, W Brooklyn -NORTH SIDE- Fulton Area - mnustwo sklepow DOJAZD: SUBWAY G Stajca: Fulton ST dla mniej wymagajcych polecam Greenpoint i ulice Manhattan Ave centrum polskoci w NY ceny niestety wzsze czasami niz gdziekolwiek i wybor taki sobie ale sklepow mnustwo... -Downtown Brooklyn- Metropolitan (ostatnia stacja metra) Duzy Outlet Sklepy raczej w stylu supermarkety w krych jest wszystko. DOJAZD: Subway M stacja: Metropolitan Ave Northen Blvd : Sport Auth, Old Navy, Marshalls Kings Highway Subway Station - cala ulica zapelniona mnustwem przeroznych sklepow jak Central Sports ktory polecam jesli ktos szuka snowboardowych spraw lub wogoole sportowego ubrania. Queens - Woodheaven Blvd... Queens Mall... najwieksze centrum handlowe w NY trudno nawet opisac chyba latwiej by bylo powiedziecd czego tam nie ma... sklepy takie ja: old navy, bestbuy, Macys, Marshalls, Target, Jc Penny, Conway, i mnustwo innych.... DOJAZD: F, G, R, V Jesli ktos ma konkretniejsze pytania chce zapytac o jakies szczeguly prosze na GG lb mail rypson@tenbit.pl W poscie macie moje propozycje i jak znam juz kilku forumowiczow to znajda jakies ale.... To s amoje propozycje i miejsca gdzie ja robie zakupy i nie nazekam Smile podraiwam
jama18 Napisano 12 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Napisano 12 Czerwca 2006 Suer :!: Dziękuje za wskazówki- na pewno skorzystam. Jak by ktoś chciał jeszcze cos dodać będę wdzięczna. A właśnie- podobno sa NY bardzo fajne second hands- może ktoś ma coś do powiedzenia na ten temat :?: Pozdrawiam serdecznie 8)
jama18 Napisano 12 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Napisano 12 Czerwca 2006 P.S. WIELKIE DZIĘKI DLA RYPSONA :!: :!: :!:
rypson Napisano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 12 Czerwca 2006 Jama second hands to juz mozna nazwac pewnym stylem ubierania sie nowojorskich studentow mieszkajacych na bedford AVe w czesci northside niedaleko polskiej dzielnicy... oni chodza w takich ciuchach i tam znajdziesz abrdzo duzo tego typu sklepow ale uwierz mi to nie sa ciuchy zwykle a czemu nie sa zwykle dowiesz sie jak zobaczysz bedford tam albo ktos lubi ten styl ubierania sie albo na tych ktorzy ubieraja sie mowi sie z[beeep]y z bedford... to trzeba zobaczyc nie da sie opisac....
jama18 Napisano 12 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Napisano 12 Czerwca 2006 No RYPSON- muszę przyznać, że mnie zaintrygowałeś...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.