bartassus Napisano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 11 Czerwca 2006 hej ludziska! wie ktos, czy mozna i z jakiej firmy, wyjechac we wrzesniu na H2B? bo sporo biur juz obdzwonilem i wszystkie oferuja wyjazdy min od polowy pazdziernika, a mi troszku zalezy na czasie...
tomson Napisano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Napisano 5 Sierpnia 2006 sprawdz firme www.yec.pl...oni co prawda maja rekrutacje od wrzesnia ale wiesz.....moze i da rade. maja ciekawe oferty pracy...
Piotr_cx Napisano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Napisano 21 Sierpnia 2006 Witam Aby nie zakładac nowego tematu zadam pytanie tutaj Jakie firmy aktualnie organizuja wyjazdy i prowadza rekrutacje na wizy H2B aby mozna bylo wyjechac jeszcze w tym roku Znalazlem tylko firmy: emakopol.pl isspolska.pl Moze zna ktos jeszcze jakies firmy prosze o informacje Pozdrawiam
tomson Napisano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Napisano 21 Sierpnia 2006 Emakopol.pl -> odpada i nie polecam.Oni sa drodzy itp, itd. Bylem to wiem jak to bylo... Jak wyjedziesz to juz maja Cie gdzies, nie dbaja o Ciebie do konca. Ja chyba zdecyduje sie na www.yec.pl :roll:
oyama Napisano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Napisano 21 Sierpnia 2006 Emakopol.pl -> odpada i nie polecam.Oni sa drodzy itp, itd. Bylem to wiem jak to bylo... Jak wyjedziesz to juz maja Cie gdzies, nie dbaja o Ciebie do konca.Ja chyba zdecyduje sie na www.yec.pl :roll: Potwierdzam
tomson Napisano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Napisano 24 Grudnia 2006 www.yec.pl www.migacztravel.pl Ale nie wiem czy sa prawdziwi- nie znam osob, ktore wyjechaly z nimi na program H2B Pozdrawiam
Maxim Napisano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Napisano 27 Grudnia 2006 Migacz odradzam, niech pozostaną przy turystyce.
Szeli Napisano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Napisano 27 Grudnia 2006 Migacz odradzam, niech pozostaną przy turystyce. Heh Po samej nazwie długo bym się zastanawiał czy skorzystać z takiego biura podróży
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.