wicked Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 Witajcie, to moj pierwszy post na forum, choc czytam was od pewnego czasu. Jade do stanow po raz drugi, w NY spedzilem sporo czasu, wiec jestem w miare zorientowany co i jak... a jednak przylatujemy ze znajomymi na JFK o 22 w nocy, plan byl taki, zeby zostawic bagarze na port authority i pobiegac po manhattanie do rana, a pozniej dalej w droge... Jednak dowiedzialem sie wczoraj od znajomej, że na port auth. przechowalnie zamykaja o polnocy i nie ma mozliwosci zostawienia bagarzy na noc! z tym ze jest to informacja z tamtego roku. Czy znacie zatem jakies miejsce, gdzie mozna by zostawic bagarze na noc ? sprawdzalem na stronie penn station, ale tam baggage service zamykaja juz o 22, na stronie grand central zadnych informacji nie udalo mi sie znalezc.. wielkie dzieki za pomoc pozdrawiam ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wicked Posted June 12, 2006 Author Report Share Posted June 12, 2006 hej no nie zartujcie, ze nikt nie ma zadnego pomyslu ;( mam nadzieje, ze nie spedzimy calej nocy koczujac na port authority ;( Link to comment Share on other sites More sharing options...
czeslaw Posted June 12, 2006 Report Share Posted June 12, 2006 Może dlatego, że nie wszyscy się orientują, co to są te 'bagarze', o których mówisz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wicked Posted June 13, 2006 Author Report Share Posted June 13, 2006 dzieki czesiu, byles bardzo pomocny. BAGGAGE do u accept it ? pozdro600 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.