Vicky Napisano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 12 Czerwca 2006 Moze ktos orientuje sie w kwestii szkol jezykowych (wydajacych wizy F 1)na zachodnim wybrzezu. Wiem ze na wschodzie jest wiekszy wybor, slyszalam o szkolach do ktorych wystarczy uczeszczac raz w tygodniu, moze ktos z Was posiada informacje na ten tamat. Pozdrawiam
plpk Napisano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 12 Czerwca 2006 ja mam zamiar (zalęzy czy dostane wize ;P) od września chodzić na roczny kurs ESL do POLY Languages Institute w Los Angeles. Mozna też chodzic na zajęcia w Irvine i Pasadenie.
kubakj Napisano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 12 Czerwca 2006 Moze ktos orientuje sie w kwestii szkol jezykowych (wydajacych wizy F 1)na zachodnim wybrzezu. Wiem ze na wschodzie jest wiekszy wybor, slyszalam o szkolach do ktorych wystarczy uczeszczac raz w tygodniu, moze ktos z Was posiada informacje na ten tamat.Pozdrawiam Raz w tygodniu nie zdolasz odbebnic 18h jezyka angielskiego.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.