lukaszwsap Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 witam wiem ze bylo wiele tematow zwiazanych z zywnoscia ale mi chdzi kakretnie o ten zupki:) jak myslicie jakie mam szanse przewiezc jutro te cholerne zupki duze ryzko zabrania? grochowa pomidorowa rosl kostki rosolowe:) - czyli to co uwielbiam:) rok temu mojej dziewczynie ualo sie przewiezc pare ale czepiali sie na grniacy ale ona powieziala ze bez wody to nie jest do jedzenia:) i przeszla:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 witam wiem ze bylo wiele tematow zwiazanych z zywnoscia ale mi chdzi kakretnie o ten zupki:)jak myslicie jakie mam szanse przewiezc jutro te cholerne zupki duze ryzko zabrania? grochowa pomidorowa rosl kostki rosolowe:) - czyli to co uwielbiam:) rok temu mojej dziewczynie ualo sie przewiezc pare ale czepiali sie na grniacy ale ona powieziala ze bez wody to nie jest do jedzenia:) i przeszla:D Dwa tygodnie temu, leciala moja znajoma do USA i tez miala jakies gorace kubki i jakies tam inne zupki.Bala sie placic kary i jak ja pytali o zywnosc to powiedziala ze ma zupki(Chicago), a celnik na to czy to sa zupki z miesem, a ona nato ze nie, ze grzybowe i jakies tam inne. No i bylo wszystko w porzadku. Wiec nie ma co sie bac! Link to comment Share on other sites More sharing options...
redoc Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 co jak co ale dobre zupki maja w usa.. no normalnie polecam : ) te najtansze za jakies 30c w wallmarcie.. wymiatają, poezja lepsze od naszych na maxa; ) maja taki dobry makaron i samk tez na prawde swietny : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Callan Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 a właśnie a propo żarcia co po ile tam chodzi, zupki hinskie jak mówisz po 30 centów są Link to comment Share on other sites More sharing options...
cavscout Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 a właśnie a propo żarcia co po ile tam chodzi, zupki hinskie jak mówisz po 30 centów są W tamtym tygodniu widzialem 10 za dolara, wiec wychiodzi po 10 centow Link to comment Share on other sites More sharing options...
marytylermoore Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 ja przewiozlam sobie zupki, budynie, kisiele i nic sie nie stalo, a miallam tego troche Moj chlopak mial w bagazu sproszkowany len ( jadalny ) i przetrzepali mu bagaz, rozwalili to opakowanie - chyba mysleli ze to jakies narkotyki lol. Ladowalismy w LA. pozdrowienia z upalnego laughlin Link to comment Share on other sites More sharing options...
zzztoppl Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 ja przewiozlam sobie zupki, budynie, kisiele i nic sie nie stalo, a miallam tego troche Moj chlopak mial w bagazu sproszkowany len ( jadalny ) i przetrzepali mu bagaz, rozwalili to opakowanie - chyba mysleli ze to jakies narkotyki lol. Ladowalismy w LA. A deklarowaliscie przewoz zywnosci? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 A deklarowaliscie przewoz zywnosci? Ta moja znajoma, o której pisałem wyżej deklarowała Pozdrawiam celli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Callan Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 17, 2006 Report Share Posted June 17, 2006 Ja nic nie deklarowalam, a walizka w polowie praktycznie byla wypelniona zupkami, kawami, kislami i budyniami Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.