Callan Napisano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 14 Czerwca 2006 Mam pytanie jak to jest po wrześniu po wakacjach, wiadomo każdy wraca na studia, do szkoły, uczyć się, opowiadać o wakacjach itd chwała im za to - ostatnio usłyszałęm opinie, że po wakacjach jest znacznie łatwiej o pracę i można lepiej zarobic bo wtedy brakuje ludzi <wiadomo stany maja kilkaset milionó ludzi wiec siły nie bedzie brakować> i można wyrwać lepiej płatną pracę z własnego doświadczenia i z opowieści jak uważacie czy to prawda czy to bajka puszczona dla naiwnych
kubakj Napisano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 14 Czerwca 2006 Mam pytanie jak to jest po wrześniu po wakacjach, wiadomo każdy wraca na studia, do szkoły, uczyć się, opowiadać o wakacjach itd chwała im za to - ostatnio usłyszałęm opinie, że po wakacjach jest znacznie łatwiej o pracę i można lepiej zarobic bo wtedy brakuje ludzi <wiadomo stany maja kilkaset milionó ludzi wiec siły nie bedzie brakować> i można wyrwać lepiej płatną pracę z własnego doświadczenia i z opowieści jak uważacie czy to prawda czy to bajka puszczona dla naiwnych Zauwazylem w pazdzierniku jak wylatywalem z USA, ze wszedzie poszukiwali pracownikow - "Help wanted". Chyba wtedy lepiej szukac niz pod koniec czerwca/poczatek lipca, bo wtedy ciezko znalezc.
Callan Napisano 14 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Napisano 14 Czerwca 2006 aha to przydatne to co mówisz - ale chyba mozna liczyc na jakies większe zarobki z autopsji jak to jest, bo u nas tak czy siak na wieksze zarobki nie mozna liczyc
cavscout Napisano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 14 Czerwca 2006 aha to przydatne to co mówisz - ale chyba mozna liczyc na jakies większe zarobki z autopsji jak to jest, bo u nas tak czy siak na wieksze zarobki nie mozna liczyc Nie licz na wieksze zarobki
Callan Napisano 14 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Napisano 14 Czerwca 2006 hehe nie liczę we wrzesniu mam powrót trze licencjata bronic cóz chciało sie uciekac od demokracji ludowej do zwykłej, cóż czyli ja kw polsce podwyzek nie nalezy sie spodziewać :cry:
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.