Kasiek Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 Czy moglibyście mi napisać jak wygląda sprawa z wtyczką? Byłam w zeszłym roku w Irlandii i kupiłam coś co wsadza się do kontaktu własnie w Irlandii a do tego wsadza się 'nasze' wtyczki (no nie wiem jak to urządzonko fachowo się nazywa: ), czy w Stanach również będzie to działać czy trzeba kupić specjalne do USA? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gall_eon Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 W stanach bolce nie sa w przekroju okragle, tylko sa to waskie prostokaty. WJezli wtyczka w irlandii jest taka sama jak w Anglii to musisz kupic nowa. Patrz http://www.usa.info.pl/board/index.php?showtopic=6159 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rypson Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 Litosci.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
STMan Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 Litosci.... tzn? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.