Jack Napisano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 18 Czerwca 2006 witam! wize H1B otrzymuja tzw zawody specjalne, gdzies wyczytalem ze jesli chodzi o komputery moga to byc programisci albo graficy. Studiuje informatye, jestem na specjalnosci - sieci, czyli administracja etc Czy to sie kwalifikuje jako zawod specjalny? gdzie szukac dokladnych informacji na w/w temat? pozdrawiam!
kubakj Napisano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 18 Czerwca 2006 witam!wize H1B otrzymuja tzw zawody specjalne, gdzies wyczytalem ze jesli chodzi o komputery moga to byc programisci albo graficy. Studiuje informatye, jestem na specjalnosci - sieci, czyli administracja etc Czy to sie kwalifikuje jako zawod specjalny? gdzie szukac dokladnych informacji na w/w temat? pozdrawiam! Kwalifikujesz sie.
Jack Napisano 18 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Napisano 18 Czerwca 2006 witam!wize H1B otrzymuja tzw zawody specjalne, gdzies wyczytalem ze jesli chodzi o komputery moga to byc programisci albo graficy. Studiuje informatye, jestem na specjalnosci - sieci, czyli administracja etc Czy to sie kwalifikuje jako zawod specjalny? gdzie szukac dokladnych informacji na w/w temat? pozdrawiam! Kwalifikujesz sie. podaj prosze adres pod ktorym moge znalezc szczegolowe informacje nt tych zawodow
Jack Napisano 21 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Napisano 21 Czerwca 2006 poprosze kogos kto sie w tym orientuje o adres stronki na ktorej mozna znalezc szczegoly dot. w/w problemu
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.