bejco3 Napisano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 21 Czerwca 2006 Witam Przygotowuje sie juz do wyjazdu (i mam zamiar zrobic zakupy) co warto wziasc ze soba a co wyjdzie taniej kupic w usa chodzi mi np. o : - jedzenie (wiem ze nie wolno przewozic gotowego) zupki, kisle budynie rosolki ....itp -kosmetyki,chemia srodki czystosci mydla szampon proszki do prania rózne zele (wlosy i do ciala) pasta do zebów szczoteczka clearasil dezodoranty perfumy maszynki do golenia i pianka -ubranie to juz wiem ze lepiej tam 8) -leki apap ibuprom(boje sie bolu zebów ) i np. leki na recepte a moze jeszcze cos co powinienem wziasc co moze mi sie przydac a tam tego nie dostane albo bedzie strasznie drogie ?? a co napewno nie ma sensu brac bo mi sie nie przyda lub kupie w usa za male pienidze ps. bylo by super gdybyscie pamietali przykladowe ceny dzieki z gory !!!!!!!!!
pat Napisano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 21 Czerwca 2006 ja tam juz dwa razy nabralam pelna walizke - a nie wiem po co! pozniej wracalam z trzema! teraz nie biore nic, oprocz czegos na poczatek. i tak na miejscu bedziesz chcial wszystkiego sprobowac, nowej maszynki gillette czy jakis innych [beeep]ereli. co do zupek to uwazam, ze nic sie nie rowna z naszym Knorrem. leki? pelno jest roznych specyfikow, na co tylko dusza zapragnie. butow tez nie bierz- kupisz sobie milion razy lepsze i tansze niz u nas:) ja tam biore prawie pusta walize! ciao!
Kaacha Napisano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 21 Czerwca 2006 hej - juz podobne tematy na forum były wiec mozesz sobie wyszukac no ale bierz jak najmniej - wiadomo szczoteczka jakas pasta jedno mydło -zeby było na początek potem sobie kupisz wszysatko co chcesz, zupki owszem wziac mozna, co do leków to co ci jest najbardziej potrzerbne i na recepte a ja tam potem kupowałam leki - bo duzy asortyment przeciwbolowych, na gardło itp ale ten temat został juz szeroko opisany na forum:)
STMan Napisano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 21 Czerwca 2006 Na twoim miejscu to jak najszybciej poszedlbym do stomatologa, jeszcze przed wylotem a reszta sie nie przejmowal 8)
monroe Napisano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 21 Czerwca 2006 Na twoim miejscu to jak najszybciej poszedlbym do stomatologa, jeszcze przed wylotem a reszta sie nie przejmowal 8) No właśnie, ja już prawie wszystkie zęby wyleczyłem Ale nie gadaj takich głupot, bo zaraz przyjdzie kubakj i odpowie Ci: a co to do cholery, dentystów w USA nie ma?! :wink:
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.